BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Modna oaza

Zagrebačka dizajnerica otvorila nam je vrata svog ormara: Otkrila je svoje omiljene outfite, ali i bez kojeg komada ne može

Paula Helena Bara, dizajnerica interijera i agentica za nekretnine, izdvojila nam je nekoliko najdražih "go to" odjevnih kombinacija među kojima su se našli i klasici s dizajnerskim potpisom.

Paula Helena Bara, dizajnerica interijera i agentica za nekretnine, izdvojila nam je nekoliko najdražih "go to" odjevnih kombinacija među kojima su se našli i klasici s dizajnerskim potpisom.

Ormar Paule Helene Bare, dizajnerice interijera i agentice za prodaju nekretnina, prava je riznica bezvremenskih komada koje nosi iz sezone u sezonu. Kako nam je sama otkrila, najviše mjesta u njezinom ormaru zauzimaju traperice različitih krojeva, a mi smo ju upitali i koji je recept za dobar stil.

"Uvijek najbolje izgledamo kad se dobro osjećamo, tako da je za mene to ključ uspjeha. Iako mi se možda nešto samo po sebi i sviđa, ako se u tome ne osjećam dobro, neću to ni kupiti", objašnjava dizajnerica koja svoj stil opisuje kao business casual.

"Zbog branše u kojoj radim, bitno mi je zadržati profesionalni look, premda je moja osobnost puno zaigranija od toga. Uvijek se trudim ostati u profesionalnim okvirima, ali tu i tamo svoj outfit začinim nekim detaljem ili modnim dodatkom koji reflektira moju autentičnost", dodaje Paula Helena koja najradije nosi oversized komade, a nerijetko iste kupuje na muškom odjelu.

image

Svoj stil opisuje kao business casual

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Dizajnericu ćemo rijetko vidjeti u cvjetnim outfitima i jarkim bojama, ali je zato velika ljubiteljica hlača. Najviše voli nositi kvalitetne traperice i, kako kaže, upravo njih najviše i kupuje. "U ormaru ih nikad nemam dovoljno, uvijek mi treba još jedan model. Nikada ne žalim kad zbog dobrih traperica potrošim nešto više novca", dodaje Paula Helena koja, uz luksuzne brendove - među kojima su Miu Miu i Celine - voli i one high street pa nerijetko kupuje u Zari i H&M-u.

image

Paula Helena u posljednje vrijeme najradije nosi Celine komade

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Kupujem dizajnerske, ali i komade high street brendova - a najbolje mi je kad ih kombiniram. Kada nosim neki efektni komad, onda ga uglavnom neutraliziram s nečim bazičnim jer ne volim pretjerivanje. Isto tako, preferiram kvalitetne materijale pa uvijek ispipavam odjeću prije nego što je odlučim kupiti", zaključuje Paula Helena Bara.

Linker
17. listopad 2024 07:58