Stacey Bendet proljeće i ljeto 2025./glumica i manekenka Olivia Culpo

 GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
It lookovi

Osim na revijama, dizajnerske kreacije na njujorškom Tjednu mode predstavljaju i slavne gošće - tko se zasad posebno istaknuo?

Revije na Tjednu mode okupile su brojne slavne osobe, poput Rihanne, Brooke Shields, Paris Hilton i Lourdes Leon, koje iz dana u dan sudjeluju na revijama prije revije i to u vlastitom stilu.

Revije na Tjednu mode okupile su brojne slavne osobe, poput Rihanne, Brooke Shields, Paris Hilton i Lourdes Leon, koje iz dana u dan sudjeluju na revijama prije revije i to u vlastitom stilu.

Tjedan mode u New Yorku opet je privukao brojne poznate osobe koje su iz prvih redova pratile revije svojih omiljenih dizajnera. Tako smo osim na pistama, svjedočili i brojnim glamuroznim outfitima prije samih revija. Jedan od najblještavijih lookova bio je Rihannin, koja je za reviju brenda Alaïa, odjenula dugačku, srebrnu mrežu, rubova upotpunjenih biserima, ispod koje je nosila tek bijeli korzet i tange. A umjesto dekoltea, biserima je ukrasila noge u formi sandala na remenčiće koje su isticale bijeli lak za nokte.

image

Alaïa proljeće i ljeto 2025./pjevačica Rihanna

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Svoje ležerno izdanje za reviju Tommyja Hilfigera pokazala je glumica Brooke Shields odjevena u outfit spomenutog brenda: kariranu mini suknju, klasičnu bijelu košulju, visoke čizme i tamnoplavi sako. Odličan izbor, a reviju slavnog dizajnera pratila u društvu američkog repera Raekwona.

image

Tommy Hilfiger proljeće i ljeto 2025./glumica Brooke Shields i reper Raekwon

DANIELE SCHIAVELLO/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Odličan casual styling na istom je mjestu predstavila i poznata kanadska manekenka Winnie Harlow. Pojavila se samo u prugastoj košulji preko koje je kombinirala kaput od kašmira. Sve je nadopunila raskošnim bisernim ogrlicama, a osim oko vrata, nosila ih je i oko čizme.

image

Tommy Hilfiger proljeće i ljeto 2025./manekenka Winnie Harlow

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Elegancija glumice i manekenke Olivije Culpo oduvijek oduševljava pa tako ni sada nije razočarala u bijeloj kombinaciji začinjenoj crnim detaljima. Iz prvog je reda pratila kreacije Stacey Bendet, u bijeloj majici, širokim hlačama i baloneru diskretnog sjaja, dok je u ruci nosila popularnu torbicu s potpisom Bottega Veneta.

image

Stacey Bendet proljeće i ljeto 2025./glumica i manekenka Olivia Culpo

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Paris Hilton i Nicky Hilton Rothschild istu su dizajnericu podržale u svojim upadljivim outfitima - Paris je blistala u crnoj čipki, a njena sestra u životinjskom printu, od glave do pete. U spomenutom društvu našla se i Hilaria Baldwin. Supruga glumca Aleca Baldwina, odlučila se za jednostavnost u formi traper kombinezona koji prati liniju tijela, dok je Paris Jackson osvanula u dugačkoj, zelenoj haljini koja diskretno otkriva ramena.

image


Stacey Bendet proljeće i ljeto 2025./poduzetnica Paris Hilton i modna dizajnerica Nicky Hilton Rothschild

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK OCK
image

Stacey Bendet proljeće i ljeto 2025./supruga glumca Aleca Baldwina, Hilaria Baldwin

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK
image

Stacey Bendet proljeće i ljeto 2025./glumica i pjevačica Paris Jackson

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Neizostavna gošća većine revija je i glavna urednica američkog Voguea, Anna Wintour, koja je i dalje vjerna svom stilu dugačkih formi te obaveznih velikih sunčanih okvira ispod kojih je pratila reviju brenda Prabal Gurung. Dominaciju animal uzorka potvrdila je glumica Crystal Reed također na toj reviji.

image

Prabal Gurung proljeće i ljeto 2025./glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
image

Prabal Gurung proljeće i ljeto 2025./glumica Crystal Reed

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Dizajner Christiano Siriano također je okupio zanimljive uzvanice poput reperice Lil Kim i pjevačice Cyndi Lauper. I dok se Cindy odlučila za satensko prugasto odijelo širokih revera, reperica je odabrala zlatno-crnu kombinaciju u varijanti balonera, korzeta i čarapa floralnih motiva. U nešto pročišćenijem izdanju na reviju su stigle i glumice Selma Blair te Christina Hendricks.

image

Christiano Siriano proljeće i ljeto 2025./reperica Lil Kim i pjevačica Cyndi Lauper

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
image


Christiano Siriano proljeće i ljeto 2025./glumice Selma Blair i Christina Hendricks

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Filmske dive nosile su haljine, jedna u crnom, a druga cvjetnom izdanju. U obiteljski izlazak na modni spektakl izašla je i Lourdes Leon s ocem Carlosom Leonom Willyjem. Madonnina kći je uoči revije Willyja Chavarrija spremno pozirala u crvenoj haljini na bretele uz koju je kombinirala Nike tenisice i luksuznu Louis Vuitton torbicu.

image

Willy Chavarria proljeće i ljeto 2025./Lourdes Leon s ocem Carlosom Leonom

J LINGO/SHUTTERSTOCK

Jedva čekamo nastavak tjedna kako bismo vidjeli ostale outfite slavnih na njihovoj paradi stila.

Linker
14. rujan 2024 21:08