Charlotte Casiraghi u festivalu u Cannesu

 LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK
bezvremenski stil

Ljepotica plave krvi: Kći monegaške princeze Caroline u Cannes donijela dašak kraljevskog glamura

Charlotte Casiraghi oduševljava modnim kreacijama iza kojih vrlo često stoji modna kuća Chanel.

Charlotte Casiraghi oduševljava modnim kreacijama iza kojih vrlo često stoji modna kuća Chanel.

Iako na Filmskom festivalu u Cannesu ne nedostaje glamura, dodatni sjaj donijela mu je Charlotte Casiraghi, unuka slavne holivudske dive i monegaške princeze Grace Kelly, koja je tamo stigla na premijeru francuskog filma ‘‘Marcella Mia‘‘ s Chiarom Mastroianni i njezinom mamom Catherine Deneuve u glavnim ulogama.

Kći princeze Caroline od Monaka tom je prilikom nosila Chanelovu bijelu haljinu iz njihove Couture kolekcije proljeće/ljeto 2020. koju je upotpunila Chanelovom torbicom i njihovim naušnicama ‘Eternal N°5 Asymmetric Earrings‘. Naravno, ne čudi da je lijepa Charlotte za svoje javno pojavljivanje odabrala Chanel jer je toj modnoj kući godinama bila zaštitno lice, a njezina mama, princeza Caroline, godinama je bila bliska prijateljica Karla Lagerfelda koji je desetljećima bio na čelu te modne kuće. A tko bi Chanel bolje predstavljao od plavokrvnih ljepotica kao što su Caroline i Charlotte.

image

Charlotte Casiraghi u festivalu u Cannesu

LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Neki su se našalili da i ta haljina koja bi lako mogla biti moderna varijanta vjenčanice možda šalje poruku s crvenog tepiha. Naime 37-godišnjakinja, jedanaesta u redu za monegaški tron, ima prilično zanimljiv ljubavni život, ali nikako da nađe onog pravog. Tu je više nalik na svoju tetu princezu Stephanie koja je ljubovala s cirkuskim dreserima, tjelesnim čuvarima, glumcima...

Charlotte koja živi u Parizu, imama je 10- godišnjeg sina Raphaela iz veze s komičarem i glumcem Gadom Elmalehom te 5-godišnjeg Balthazara, čiji je tata filmski producent Dimitri Rassam s kojim je bila u braku od 2019. do 2023. No već je navodno godinu dana u sretnoj vezi s nagrađivanim piscem Nicolasom Mathieuom. Ali kako Charlotte živi prilično privatan život, rijetko se pojavljuje i na događanjima u kneževini Monaco, teško se može saznati da li se radi o površnoj vezi ili pravoj ljubavi koja bi mogla završiti brakom.

image

U Chanelovoj kampanji jesen-zima 2022.

CHANEL VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
image

S mamom Carolinom i mlađom polusestrom, princezom Alexandrom na proslavi Nacionalnog dana Monaka prošle godine

SHUTTERSTOCK

Jer Charlotte, unatoč bezvremenskoj ljepoti, osim modnog izleta za Chanel, više se drži daleko od medija kako je nju i njezina dva brata Andreu i Pierrea te polusestru Alexandru usmjerila mama Caroline koje je s njima živjela u jednom selu u Provansi.

No svako njezino pojavljivanje u javnosti pravi je praznik za oči jer ljepotica manekenske linije koja se intenzivno bavila jahanjem, izgleda poput filmske dive s bezvremenskim stilom.

Linker
26. svibanj 2024 17:41