Men in Black

Robbie Williams ukrao show na pariškom Tjednu mode: svi pričaju o njegovom ogrtaču!

Glazbena zvijezda i njegova supruga Ayda Field bili su gosti na reviji modnog kreatora Giambatista Valli koja je održana u ponedjeljak navečer.

Robbie Williams za razliku od njegovog sunarodnjaka Davida Beckhama nije redoviti gost na modnim eventima pa je njegov dolazak na reviju Giambatiste Vallija na Tjednu mode u Parizu bio sam po sebi događaj. A slavni pjevač potrudio se i da tu večer sve zasjeni outfitom.

Osebujni Britanac nosi je, naime, dramatični crni ogrtač koji je jedne podsjetio na svećeničku halju, a druge na outfit negativca Darth Vadera iz sage Ratovi zvijezda.

Iako bi se od Robbija očekivalo da ispod ogrtača ima samo muške bokserice, glazbenik je iz poštovanja prema domaćinima ipak odjenuo bijelu košulju i traperice što je u jednom trenutku i sam pokazao na crvenom tepihu.

image

Ne zna se tko je Robbia nadahnuo za njegov look: katoličko liturgijsko ruho ili Darth Vader

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Jedina osoba koju glazbenik svojom neobičnom kombinacijom nije uspio zasjeniti bila je njegova supruga Ayda Field. Bivša manekenka nosila je komade iz Vallijeve nove kolekcije, a posebne pohvale išle su na račun korzeta od čipke i crnog pojasa u obliku mašne.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Publika na reviji primjetila je i Robbievu frizuru koja je izgledala bogatije nego inače te se nagađa da je nešto napravio s kosom.

image

Glazbenik i njegova supruga reviju su pratili u društvu glumice Sabrine Elbe

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, još 2013. podvrgnuo se neuspjeloj transplataciji kose, a prije par godina otvoreno je priznao da se teško nosi s "ćelavošću" te je najavio da bi mogao početi nositi perike.

Čitajte i: Robbie Williams najavljuje drastičnu promjenu: ‘Glava mi sjaji poput bebine guze‘

Linker
19. travanj 2024 19:05