Promo
Ispričajte neobične priče

Proslavite lijepe uspomene uz Diesel: Kampanja posvećena svim otkazanim planovima u 2020.

Popularna modna marka poziva ljude širom svijeta da proslave lijepe uspomene umjesto planova koji su stavljeni na čekanje. I kako drukčije, nego uz - vječne traperice!

DIESEL kampanja za jesen 2020. ukorijenjena je u dugogodišnji element trapera: sjećanje. Traper postaje bolji s vremenom i postaje svojevrsni nosivi zapis vremena. Tragovi olovke na džepu? Crteži za vrijeme dugog leta prema udaljenoj destinaciji? Oštećeni rubovi trapera? Od ludog partijanja u Berlinu. Traper prikuplja trenutke bez obzira na sve; niti 2020. ne može otkazati sjajan par traperica.

Proslavite lijepe uspomene

U godini koja je definirala generaciju, DIESEL poziva ljude širom svijeta da proslave lijepe uspomene umjesto planova koji su stavljeni na čekanje i s ponosom pokažu i nose te neočekivane momente. Za sva putovanja, događanja, partije, planove, ceremonije i sve što se nije dogodilo u 2020. godini pronašli smo priliku kako ispričati neobične priče o uspostavljenim vezama, zabavama te kako pronaći pozitivan aspekt u najgorim neočekivanim situacijama i događajima.

Promo
Proslavite lijepe uspomene umjesto planova koji su stavljeni na čekanje.

Promo
Traper prikuplja trenutke bez obzira na sve.

U središtu jesenske kampanje je DIESELOVA kolekcija trapera. Kroz poseban portal na www.diesel.com svatko će moći personalizirati kožnu etiketu na traperu s nečim u čemu nije ove godine mogao sudjelovati (a planirao je). Namjera je obilježiti ono što nije učinjeno i trenutak stvaranja sjećanja koji su uslijedili u odsustvu tih planova.

Promo
Svatko će moći personalizirati kožnu etiketu na traperu s nečim u čemu nije ove godine mogao sudjelovati.

Rođendanska proslava je otkazana? Proslavite je prisjećajući se prijašnjih. Surf kamp odgođen? Stvorite uspomenu što je moglo biti i upotrijebite kao inspiraciju za budući datum – uvijek uz svoj omiljeni nezaboravni traper.

Priče talentiranih kreativaca

Dvomjesečna platforma slijedi priče raznih talenata poput Evan Mocka, skateboardera i modela. Kao stanovnik New Yorka, odlučio je otići u izolaciju na Mallorcu ponovno se povezati s prirodom. Julia Fox, talijansko američka glumica za vrijeme “lockdowna” neočekivano je obnovila ljubav. Donte Colley postala je aktivnija u borbi za ono što je ispravno. Navedene individualce fotografirao je RAYSCORRUPTEDMIND.

DIESEL se također udružuje s različitim otkazanim eventima, poput UNTOLD Festivala, jednog od najpoznatijih glazbenih festival ana svijetu kako bi stvorio seriju limitiranih traperica pod nazivom 2020 Fallen Edition. UNTOLD Festival osvojio je nagradu Best Major Festival u Europi. U “normalnoj” godini posjeti ga više od 350 tisuća obožavatelja iz cijelog svijeta. Ti isti obožavatelji će izdanje 2020. održati u svojoj mašti – U Diesel trapericama. Kreativni koncept i produkciju kampanje osigurao je Publicis Italy.

Čitajte i:

Sportska tehnologija i street style u jednom! U Hrvatsku stigao novi jesenski model tenisica hit brenda

Neymar & Replay u ekskluzivnoj suradnji koja će oduševiti modni svijet

Beyonce izbacuje adidasove kultne tenisice u novom ruhu, čudna platforma podijelila mišljenja

Linker
19. travanj 2024 07:57