Goran Perešin
Kupujmo hrvatsko

Omiljena domaća glumica požalila nam se na modnom događanju: 'Ormar mi puca po šavovima, a nemam što obući'

Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa u zagrebačkoj Tvornici kulture okupio je velik broj ljubitelja mode svih generacija, a imali smo i priliku porazgovarati s poznatim damama o njihovim modnim navikama i ormarima koji - pucaju po šavovima...

Glumice Lana Gojak, Ana Begić Tahiri, Daria Lorenci Flatz i Elizabeta Brodić te voditeljice Paola Valić i Renata Končić Minea ispričale su nam jesu li sa štiklama na ti ili na vi, kako organiziraju ormare i jesu li ih naoružale hit komadima za jesen. Kome ormar puca po šavovima, kome je stan premali za sve silne stvari i iz čega ne izlaze ove jeseni, saznajte u zabavnom videu!

U završnoj večeri modnog događaja hrvatske metropole Lokomotiva by Lana Puljić pokazala je svu raskoš svoje nove kolekcije. Martina Herak predstavila je svoje hrabre asimetrične krojeve, romantična elegancija koju je na pistu donijela Ivana Cvrlje, a Laardesign je svojom zanimljivom i pomalo moderno-poslovnom kolekcijom odnijela ovacije. Urbanu ekstravaganciju, donio je Jet Lag, a Identity by Igor Djuga i ove je sezone dokazao kako izgleda lijepa i zgodna žena te svojom kolekcijom prikazao trend koji oduševljava. Dašak zime je na pistu Zagreb Fashion Destinationa donijela Mjera, dok je Sani Design iznenadila bezvremenskim komadima u pomalo pomaknutoj verziji.

Linker
17. travanj 2024 23:40