Izazivali pažnju

Od perja do odvažnih silueta: Izdvojili smo najhrabrije kombinacije na crvenom tepihu dodjele nagrada MTV Ema

Šarena baršunasta odijela, upečatljive boje, perje i prozirni komadi odjeće na zvjezdama svjetske glazbene scene privlačili su pažnju na 28. izdanju dodjele prestižne europske glazbene nagrade održane u Budimpešti.

Nakon prošlogodišnje virtualne dodjele nagrada MTV European Music Awards koje dodjeljuje glazbena televizija MTV, sinoć je 28. izdanje održano u mađarskoj prijestolnici Budimpešti u sportskoj areni Papp László. Osim po nevjerojatnim nastupima, ovaj će se događaj zasigurno pamtiti po duhu solidarnosti s mađarskom LGBTQ+ zajednicom nakon lipanjskog zakona koji zabranjuje "prikazivanje i promicanje homoseksualnosti" među mlađima od 18 godina, odnosno širenje sadržaja u školama koji bi mogli promicati homoseksualnost i promjenu spola.

Hrabra raznolikost dramatične mode

Na događaju su se pojavila najpoznatija lica svjetske glazbene scene, a posebnu su pažnju privlačila njihova modna izdanja koja su "vrištala" kombinacijama od perja i metalik tonova do živopisnih printeva i odvažnih silueta, a mi smo izdvojili najupečatljivije!

image

Saweetie i supermodel Winnie Harlow.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dašak glamura plaštom od perja

Britanska pjevačica kosovskog podrijetla, Rita Ora na crveni tepih donijela je dašak glamura pojavivši se u crnom kombinezonu s pernatim steznikom i dugim plaštom, a ovoga se puta odlučila ne odmicati od crne boje pa je čitavu modnu priču uobličila jednostavnim crnim sandala na petu i clutch torbicom.

image

Rita Ora na crveni je tepih donijela dašak glamura.

@FOTOKIBIT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Mladenački ‘casual‘ outfiti, tenisice koje razbijaju monotoniju...Evo čime su nam ova lica sa špice privukla pažnju!

Sarah Faith Griffiths, poznatija kao Griff odlučila se za pastelni dvodijelni set ukrašen detaljima od čipke, bisera i svile nalik na kakvu narodnu nošnju. Čitav stajling bio je predimenzioniran - s čipkom od rukava koja je padala zajedno s detaljima od bisera, a pjevačica je u ‘look‘ uklopila i trendi bež čizme s chunky potplatom.

image

Pjevačica Griff u upečatljivoj modnoj kombinaciji.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U rozom svjetlucavom odijelu od glave do pete ispod kojeg je nosila grudnjak iste boje, pojavila se nizozemska pjevačica Emma Heesters dok je zelenu boju koja "vrišti" na crvenom tepihu dodjele nagrada nosila plesačica Jeny Bonsenge.

image

Nizozemska pjevačica Emma Heesters.

@FOTOKIBIT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Plesačica Jeny Bonsenge.

@FOTOKIBIT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Među hrabrim modnim kombinacijama obožavateljima je svakako zapeo za oko brazilski novinar i youtuber Hugo Gloss u svjetlucavoj srebrnoj kombinaciji odijela, kaputa i šešira te među ženama fatalni frontmen grupe Maneskin - Damino David koji je nosio svjetlucavi prozirni crni top na vezanje s gaćicama ukrašenim detaljem od zlatnih zakovica, čizmama od lateksa i rukavicama istog materijala, a u čitavoj modnoj kombinaciji isticale su se i mrežaste čarape.

image

Brazilski novinar, voditelj i youtuber Hugo Gloss.

@FOTOKIBIT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Damiano David u odvažnoj modnoj kombinaciji.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Modna ikona

Kanadski supermodel i predvodnica svojevrsne revolucije u poimanju vitiliga - Chantelle Brown-Young, poznatija kao Winnie Harlow za ovu je prigodu izabrala jarko plavu mini haljinu s porubom od kristalnih detalja, pernatih gornjim dijelom i neobičnim prorezom na mini suknji. U stajling je ukopila i jednostavne sandale iste boje, a posebno se isticala duga plava čarapa na lijevoj nozi iznad koljena.

image

Kanadski supermodel i predvodnica svojevrsne revolucije u poimanju vitiliga Chantelle Brown-Young.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Britanski glazbenik Ed Sheerana na crvenom je tepihu riskirao u baršunastom odijelu šarenog printa preko bijele košulje i crne kravate, a outfit je upotpunio crnim kožnim mokasinkama.

image

Ed Sheeran u hrabroj baršunastoj kombinaciji.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Neki ga obožavaju, neki ga ne podnose: Evo kako nositi drzak i odvažan uzorak koji ne izlazi iz mode!

Domaćin večeri bila je reperica Saweetie koja se na crvenom tepihu pojavila u sebi svojstvenoj dramatičnoj modnoj kombinaciji uparivši prozirnu haljinu ispod koje su se nazirali crni grudnjak i gaćice visokog struka s crnim plaštom od krzna i velom preko lica.

image

Domaćica večeri bila je reperica Saweetie.

@FOTOKIBIT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Najviše nominacija pokupio kanadski pjevač

U ovogodišnjoj dodijeli predvodi Justin Bieber s osam nominacija, a slijede ga Doja Cat i Lil Nas X s po šest nominacija, dok su ostali nominirani Olivia Rodrigo, Ed Sheeran koji je osvojio nagradu za najbolju pjesmu te The Kid Laroi.

image

Grupa Maneskin.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Talijanska grupa Måneskin, može se ispred tri nominacije ispred grupa kao što su Imagine Dragons, Coldplay, Foo Fighters, The Killers i Kings of Leon pohvaliti nagradom za najbolju rock grupu, iako na iznenađenje mnogih nisu osvojili i onu za najboljeg talijanskog izvođača, a koja je pripala mladom Aka7evenu, čiji su obožavatelji optuživali srpsku grupu Hurricane za plagiranje njegove pjesme Loca.

Linker
19. travanj 2024 08:23