Marko Dušak
Ljubav nije otkazana

Žena koja je usrećila tolike mladenke, napokon je odvojila vrijeme za svoju sreću

Vlasnica i dizajnerica Royal Bride vjenčanica i haljina, izrekla je svoje sudbonosno 'da' pred svojim najmilijima i samim time postala jedna neuobičajena mladenka.

Do prije samo dva mjeseca mnogi budući mladenci i profesionalci u svijetu vjenčanja obilazili su sajmove, pripremali sve za novu sezonu vjenčanja ili za njihov veliki dan, a onda je sve stalo. Korona virus cijeli je svijet stavio 'na čekanje'. Sve je to na vlastitoj koži najbolje osjetila Ivana Bilić, vlasnica i dizajnerica Royal Bridea, najveće kuće vjenčanica u Hrvatskoj, koja se i sama našla u ulozi mladenke u doba korone.

Pozivnice su već poslane, datum u travnju bio je određen, vjenčanica u izradi i što sada? Što reći gostima? Koji sljedeći datum je izgledan?

Marko Dušak

U isto vrijeme jedna mladenka osim za svoju svadbu brine i za brojne druge svadbe. Kako biti maksimalna potpora svim tim predivnim ženama koje su joj ukazale povjerenje i odlučile se za vjenčanicu s njenim potpisom? Kako sačuvati poslovanje koje je gradila godinama, radna mjesta svog vrijednog tima?

Ljubav nije otkazana

Kao i prije 11 godina, kada je još kao studentica odlučila što želi raditi i našla način kako to ostvariti, tako je i danas odlučila da posao ne staje, a da ljubav nije otkazana. Svom Stipi, tako je ovih dana u kapelici kraj Crkve svetog Marka rekla 'da' u krugu najuže obitelji.

Marko Dušak

Marko Dušak

Sve je, kaže, „bilo puno jednostavnije i skromnije nego što je trebalo biti“. Jedino što je bilo u skladu s planovima je vjenčanica koju su prema njenim željama i u njenom stilu izradile krojačice Royal Bride-a, kao što su to već napravile za više od 5.000 mladenki diljem svijeta.

Nakon samog vjenčanja, Ivana i Stipe svratili su u restoran po hranu i ostatak dana proveli u vrtu.

„Naravno da sam i ja, kao i sve mladenke, mislila kako će na dan vjenčanja oko mene biti puno prijateljica, frizeri, vizažisti, a na kraju sam se šminkala i fenirala sama, pod budnim okom psa Amosa, nimalo glamurozno“, rekla je Ivana uz osmijeh.

'Vjenčanicu i muža imam, to je najvažnije'

Zna, kaže, kako je jako puno parova odgodilo vjenčanje, no odluka je pala kako njihovo ide prema planu, iako bez brojnih dragih prijatelja.

Marko Dušak

"Ono najvažnije - Royal Bride vjenčanicu i muža imam i to je zapravo jedino što je bitno", dodala je Ivana Bilić i poručila svim budućim mladenkama da bez obzira na datum njihovog vjenčanja, imale veliko ili skromno slavlje, budu sretne što svim srcem vole i što su voljene. Za brak je ionako potrebno samo dvoje, zar ne?

Marko Dušak

Marko Dušak

Marko Dušak

Čitajte i:

Poznati dizajner predstavio novi dućan: Evo kako izgleda nova Alduk oaza u središtu Zagreba

Dizajnirala Meghaninu vjenčanicu pa opisala proces: 'Sastajale smo se i satima razgovarale, trajalo je to mjesecima'

Ljubav u doba korone: U ovoj je zemlji upravo pokrenuta usluga vjenčanja putem interneta

Linker
21. lipanj 2022 22:19