Pozdrav ljetu

Zavirite u Lunilou morski svijet kupaćih kostima: Nova kolekcija inspirirana je jednom od najljepših žena na svijetu

Ljeto je predivno, magično i nevjerojatno....slično kao i ljubav. Upravo je ljubav iz filma ‘The girl in the bikini‘ bila inspiracija za novu kampanju kupaćih kostima branda lunilou.

"Naši kupaći kostimi dizajnirani su za ženu. Bila ona mama, baka, djevojka, cura…. Htjeli smo napraviti morsku kolekciju u kojoj će se baš svaka žena osjećati ugodno bez obzira na godine i oblik tijela. Neke trendove smo pratili kao što je npr. visoki struk kupaćih gaćica i blagih košarica kod gornjih dijelova za bolju potporu grudi. Cijela kolekcija inspirirana je bezvremenskom ljepotom nama najdraže glumice Brigitte Bardot koja je bila utjelovljenje žene kakvu mi zamišljamo u našim kupaćim kostimima" objasnila je vlasnica branda Izabel Kovačić te dodala:

"Što se boja tiče tu smo se malo odmaknuli od tipičnih lunilou boja i okrenuli se klasičnoj crnoj boji te ljetnoj azurno plavoj. Ono oko čega nismo radili kompromis je materijal za cijelu kolekciju. I ovoga puta radi se o recikliranom polyamidu koji koristimo kako bismo bili sigurni da je i ova kolekcija dobra za vas i za svijet oko vas."

image
lunilou kolekcija kupaćih kostima
PROMO
image
lunilou kolekcija kupaćih kostima
PROMO

Obiteljski brend Lunilou nastao je kao osobna potreba i potraga za materijalima koji su prirodni i nježni za našu kožu. Istovremeno sestre Ivana i Izabel grade jednu puno veću i kompleksniju priču, onu o ekološkoj osviještenosti.

Od 2015.godine marljivo stvaraju svoj prepoznatljiv brend. Kvalitetnim organskim materijalima koji u skladu sa detaljno razrađenim dizajnom stvaraju priliku za modnu održivost koju promoviraju kroz viziju svog brenda.

Čitajte i: Izabel Kovačić vam predstavlja novu ‘Le soleil d‘Istrie‘ kolekciju iz koje se nećete skidati cijelo ljeto

Globalno onečišćenje mora je jedan od najvećih problema današnjeg modernog društva u kojem prečesto zaboravljamo koliko je upotreba plastike štetna za naš život i život naše djece. Plastika koja završi kao smeće u moru doprinosi totalnom uništenju okoliša i ubija desetke tisuća životinja svake godine. Plastičnoj vrećici treba 20 godina da se razgradi dok plastičnim slamkama i bocama treba 200 do 450 godina.

image
lunilou kolekcija kupaćih kostima
PROMO
image
lunilou kolekcija kupaćih kostima
PROMO

"Lunilou ne želi okretati glavu pred ovakvim činjenicama i problemima. Već nekoliko godina brinemo i u stalnoj smo potrazi za eko rješenjima koja može ponuditi našim klijentima. Upravo zato smo i ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima odlučili napraviti cijelu isljučivo od recikliranog polyamida, napravljenog od ECONYL®a i 100%tnog NILIT® Ecocare recikliranog najlona 6.6 sa UPF 50+. Zahvaljujući inovativnom načinu proizvodnje Lunilou kupaći kostimi su izuzetno otporni na klor i mrlje od krema za sunčanje te su uz to bakteriostatski - sprečavaju razvoj bakterija, mekani i super udobni" rekla je Ivana Čirjak.

Kao i uvijek za divne fotografije zaslužna je fotografkinja, kojoj je lunilou team vjeran već godinama, Sanja Jagatić dok su modernu Brigitte Bardot pronašli u modelu Karli Kirschner.

image
lunilou kolekcija kupaćih kostima
PROMO
image
lunilou kolekcija kupaćih kostima
PROMO
image
lunilou kolekcija kupaćih kostima
PROMO

Nova ljetna kolekcija kupaćih kostima dostupna je na www.lunilou.com, a uz svaki kupljeni kupaći kostim na poklon dobivate i neseser od 100% organskog pamuka. Sve lunilou proizvode možete vidjeti u showroomu koji se nalazi na adresi Ilica 26 u centru Zagreba.

Linker
21. travanj 2024 09:50