Bijela kolekcija

 ZARA
Nova kolekcija

Zara se probudila: Nova bijela kolekcija je besprijekorna i izgleda tako skupo, izdvojili smo najljepše komade

Nedavno joj je Mango preoteo titulu najpopularnijeg high-street brenda, ali Zara je, sudeći po jesenskim novitetima, krenula u kontranapad.

Nedavno joj je Mango preoteo titulu najpopularnijeg high-street brenda, ali Zara je, sudeći po jesenskim novitetima, krenula u kontranapad.

Zari još uvijek dobro ide, ali ne kao nekada. Nedavno joj je titulu najpopularnijeg high-street brenda preoteo Mango, a mnogi su to pozdravili. Neinspirirane kolekcije i prilično nekvalitetni materijali, a k tome prilično visoke cijene spominju se kao razlozi Zarinog posrnuća, ali čini se da se ovaj brend trgnuo i ponovno hoće na sam vrh. Tako je sada izbacila sasvim bijelu kolekciju i dovela nas u problem - ne znamo što bismo prvo kupili.
Zapravo, znamo. To je bijela jaknica od tvida, veliki hit već godinama. Umjesto gumba, ima srebrne mašnice od štrasa, ramena su naglašena jastučićima, a sastav materijala je odličan: 80 posto pamuka, 15 posto poliestera... Elegantna, bezvremenska, nosiva i tako lijepa - naš je prvi izbor, a cijena joj je 45,95 eura.

image

Jakna od tvida

ZARA
image

Cijena jakne je 45,99 eura

ZARA

A što još želimo? Obavezno bijeli pleteni pulover. Kada ga gledate s prednje strane, čista klasika s pletenicama i okruglim ovratnikom. Okrenete leđa i čeka vas zaista dojmljiv detalj - okrugli izrez i smeđa vezica koja se spušta niz sredinu leđa. Cijena? 25,65 eura.

image

Zarin pulover

ZARA
image

Bijeli pulover stoji 25,95 eura

ZARA

Jako je lijepa i haljinica od tvida (vrlo sličnu je prije neki dan nosila vojvotkinja Meghan Markle). Mini haljina s okruglim ovratnikom i kratkim rukavima ima ukrasne preklope s prednje strane, a kroz tkaninu su utkane šljokice diskretnog sjaja. Vanjski dio je od poliestera, a podstava viskozna, dok je cijena ove ljepotice 35,95 eura.

image

Ako želite biti elegantni, a ne preozbiljni, ova haljina je savršen izbor

ZARA
image

Bijela mini haljina sa šljokicama

ZARA

Sve navedeno sjajno će se kombinirati uz Zarine bijele čizme visokih sara i potpetice od 8.5 cm. Izrađene su od poliuretana,a cijena im je 59,95 eura.

image

Upečatljiv model obuće uvijek čini razliku

ZARA
image

Potpetica je visoka 8,5 cm

ZARA

Tu su još i pernata jaknica i haljinica, savršene košulje i hlače, sako i prsluci - sve u bijelom i ništa pretjerano već decentno i elegantno.

Linker
19. rujan 2024 17:03