Foto: Sara Moritz
NOVI HRVATSKI BREND CABINET.K

Zanimljiv zidni detalj za vaš interijer

Dizajner Vedran Kirin izložbom tanjura u Divas Bistrou predstavio je svoj novi brend Cabinet.K. Unikatni stakleni tanjuri rađeni su tehnikom decupage te ručno dorađivani printevima koje je Vedran iscrtao na listovima starih enciklopedija. Tanjur dolaze s različitim motivima, a mogu se izrađivati i po narudžbi klijenata. Ugodno druženje prošlo je u razgovorima o novom brendu i asortimanu home decor proizvoda koje Vedran Kirin dizajnira već dugi niz godina.

“Izrada dizajnerskih tanjura je nešto što me već godinama zanima i općinjava. Razmišljajući o motivima i izradi, odlučio sam stvoriti potpuno novi brend i odmaknuti se od Habiter Chica. Za predstavljenje cijele nove priče odabrao sam izložbu u Divas Bistrou na kojoj se idealno može vidjeti presjek prve kolekcije Cabinet.K. U pripremi su i ostali proizvodi koji će nadopuniti asortiman ovog novog brenda, a već razmišljam i o zimskoj kolekciji staklenih tanjura koja će biti potpuno drugačija od ove danas prikazane“, ispričao je Vedran Kirin.

Cabinet.K novi je brend proizašao iz kreativne radionice dućana Habiter Chic dizajnera Vedrana Kirina. U ponudi ovog novog brenda nalaze se unikatni tanjuri, mirisne svijeće, dizajnerske lampe i autorske majice. Prva linija u ponudi novog Vedranovog brenda su stakleni tanjuri, koji su rađeni tehnikom decupage te ručno dorađivani. Motivi su raznovrsni, najčešće stari viktorijanski motivi dorađeni od strane dizajnera. U ovoj prvoj kolekciji staklenih tanjura najveća inspiracija dizajneru bila je anatomija te su najčešći motivi kosturi, srca te kosturske glave koje su vječna inspiracija ovog kreativnog dizajnera. Dio kolekcije namijenjen je i turistima koje će zasigurno oduševiti motivi pulskih gladijatora, Marca Pola i Dioklecijana na ručno rađenim staklenim tanjurima.

Foto: PR

Tanjuri Cabinet.K mogu se kupiti u Zagrebu u Habiter Chicu u Boškovićevoj 6 i Hysteria concept storeu u Teslinoj 9, te u Splitu u Arteriji na adresi Vid Morpurgova poljana 1. Asortiman s motivima Marca Pola bit će u ponudi u Electric Ladyland design-u na Korčuli, a kolekcija tanjura s motivima pulskih gladijatora posebno će se naći u Puli u u Galeriji Makina.

Linker
16. travanj 2024 20:12