‘energija i samopouzdanje‘

Zanima vas kakve će cipele nositi cure iz ‘Seksa i grada‘? Jimmy Choo ima nekoliko ideja

U svojoj najnovijoj kolekciji cipela, Jimmy Choo vraća dvijetisućite, ukrasne kamenčiće, čizme do koljena i neustrašiv modni stav tog razdoblja.

"Bez muškarca na vidiku, odlučila sam spasiti svoje gležnjeve od dosade. Kupnjom previše cipela s potpisom Jimmy Choo", samo je jedna od legendarnih izjava Carrie Bradshaw iz "Seksa i grada", vezanih uz cipele.

Kad je serija "Seks i grad" krenula sa snimanjem, Jimmy Choo i Manolo Blahnik bila su priznata imena u svijetu modne industrije i puno "veći" od Carrie Bradshaw koja ih je, svojom popularnošću, do kraja šeste sezone, uspjela još više proslaviti.

image
I niske cipele iz proljetne kolekcije Jimmy Choo odušu glamurom
PRESS FOTO

S potvrdom vijesti o izlasku nove serije "And Just Like That...", koja će se nastavljati na kultni "Seks i grad", mnoge fanove modnih stilova Charlotte, Carrie i Mirande zanima kakve će cipele u novim nastavcima nositi popularna ekipa, a Jimmy Choo svojom je kampanjom za proljeće 2021. najavio nekoliko hit komada koje ćemo vrlo vjerojatno vidjeti u seriji.

image
U stilu dvijetisućitih, svjetlucavi kamenčići opet su u modi
PRESS FOTO

Proljetna kolekcija cipela Jimmy Choo oda je proljeću u Parizu i nekim boljim vremenima kad su se atraktivne cipele mogle slobodno prošetati kako bi izazvale zavist i privukle komplimente.

image
I niske cipele iz proljetne kolekcije Jimmy Choo odušu glamurom
PRESS FOTO

Kuća Jimmy Choo izbacila je kampanju u kojoj predstavlja cipele, torbice i nakit za nadolazeću sezonu, s manekenkom Sharon Alexie u glavnoj ulozi.

"Energija, pokret i samopouzdanje s veselim duhom. Tako vidim proljetnu kolekciju, a Sharon je savršeno utjelovila te živopisne kvalitete, koje opisuju kakva je Jimmy Choo žena", izjavila je Sandra Choi, kreativna direktorica brenda.

Novom kolekcijom Jimmy Choo poziva se na sve popularniji trend dvijetisućitih - u fokusu su čizme do koljena te gležnjače u špic s tankom potpeticom, satenske "cipele natikače" te cipele s blok petom. Boje i uzorci su glasni i upečatljivi, a apsolutan hit su prugaste čizme u kombinaciji crne i bež boje, koje će sigurno naći brojne obožavateljice.

image
Prugaste čizme pravi su junak kolekcije
PRESS FOTO

Još jedna zanimljivost - Jimmy Choo na scenu vraća narukvice za gležanj, koje idealno pristaju uz sandale s otvorenom petom.

Linker
23. travanj 2024 22:03