Veliki pad

Tužna priča: Dizajnerica koju obožavaju Kate Middleton i Meghan Markle na rubu propasti

Kad su se pripremale za vjenčanje, i Kate Middleton i Meghan Markle prepustile su se vještim rukama cijenjene Chloe Savage, a sada je dizajnerica, zbog posljedica pandemije, na rubu bankrota.

Chloe Savage, dizajnerica koja je pomogla napraviti vjenčanice Kate Middleton i Meghan Markle, mogla bi ostati bez doma.

Britanska dizajnerica poznata po svom finom radu i ručnom vezu, zbog pandemije koja je dovela do apsolutne suše kad je kupovanje vjenčanica i luksuznih haljina u pitanju, bori se da prehrani vlastitu obitelj te ne zna hoće li moći zadržati svoj dom i radionicu.

"Stravično je", izjavila je za People, "Posao nam je doslovno presušio. Moja 14-godišnja kći preskače obroke kako bi uštedjela. Stres se odrazio i na njoj pa se počela samoranjavati i sad odlazimo na savjetovanja u omladinski centar".

Nakon velikog uspjeha, snažan pad

Chloe je bila jedina dizajnerica koju je Kate Middleton htjela u svom timu za vjenčanja. Chloe je čipkom doradila njezinu vjenčanicu s potpisom Alexander McQueen, a čipkom je uljepšala i svadbene cipele popularne vojvotkinje.

image
Chloe je bila zadužena za čipku na vjenčanici Kate Middleton
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Kate je u salon došla nekoliko puta. Bila je divna. Prava uzbuđena mladenka. Bila je uzbuđena zbog haljine, nervozna zbog velikog dana, ispitivala je što ćemo sve napraviti i kako...", ispričala je Chloe medijima nakon vjenčanja Kate Middleton za princa Williama.

Za Meghan Markle, koja je na vjenčanju blistala u vjenčanici s potpisom Givenchy, Chloe je izradila poseban veo, koji je bio pričvršćen na tijaru o kojoj se tjednima pričalo.

image
I Meghan Markle oduševile su vješte ruke Chloe Savage
Shutterstock Editorial/Profimedia

Chloe je surađivala i s brojnim britanskim slavnim osobama, uključujući Victoriju Beckham, a sad je upitno hoće li ikad više ponovno pokrenuti šivaću mašinu u svom salonu.

Linker
06. travanj 2024 09:56