Vruća kolekcija

Tražite badić za ovo ljeto: splitska kreatorica predlaže zavodljive modele u kojima ćete biti kraljica plaže!

Ivona Glavaš koja stoji iza brenda Anovi predstavlja nam novu kolekciju kupaćih kostima i ljetnih haljina koje odišu senzualnošću.

Modna dizajnerica iz Splita Ivona Glavaš ovih je dana snimila kampanju za svoju najnoviju Anovi kolekciju namijenjenu sunčanim ljetnim danima i dugim toplim noćima. Kako nam je otkrila mlada kreatorica, s ovom kolekcijom objedinila je sve elemente kojemu brend teži: ženstvenost, profinjenost, eleganciju i romantičnost.

image

U novoj kolekciji Ivone Glavaš jednako su zastupljeni jednodijelni i dvodijelni kupaći kostimi.

Teo Begović

Kolekcija se sastoji od ljetnih komada kao što su lepršave haljine, mini haljine i senzualni kompleti s voluminoznim detaljima, a apsolutne zvijezde su kupaći kostimi.

image

Novost u Anovi kolekciji su kostimi u zlatnoj boji.

Teo Begović

Kreatorica se i ovoga puta poigrala atraktivnim jednodijelnim i dvodijelnim modelima kupaćih kostima čije su glavne boje crna, bijela i zlatna.

image

Bijela boja je već godinama "must have" kad su kupaći kostimi u pitanju.

Teo Begović

Iste boje, uz neizbježnu bež, lajt motiv su i ostatka kolekcije, a kreatorica je uvjerena da će se svaka žena u njezinim modelima osjećati poput prave dive, bilo da je na plaži, šeta gradom ili je u večernjem izlasku.

image

Atraktivni dvodijelni model badića iz nove kolekcije Anovi.

Teo Begović

Najnovija Anovijeva kampanja kojom se dizajnerica Ivona Glavaš ponovno posvetila detaljima i zanimljivim modnim rješenjima kako bi istaknula sve ženske atribute, snimljena je na luksuznom brodu Salve Di Mare u Splitu. Model je Elena Dizdar, dok make-up i frizure potpisuju Matea Doljanin i Kristina Lucija.

Ivonini kupaći kostimi, kao i ostatak kolekcije već su dostupni u njezinoj splitskoj trgovini te na njezinom Instagram profilu, a u

našoj galeriji pogledajte cijelu kolekciju splitskog brenda Anovi.

image
Teo Begović
image
Teo Begović
image
Teo Begović
image
Teo Begović
image
Teo Begović

Čitajte i: NOVA 2022. BIT ĆE U ZNAKU ŠEST PREDIVNIH BOJA: ODLIČNE SU ZA SVAKU PRILIKU, A EVO S KOJIM IH BOJAMA KOMBINIRATI

Linker
20. travanj 2024 13:07