Promo
KLISAB

Sve što nam je potrebno za modnu jesen: Domaći dizajnerski dvojac predstavio je svoje bestsellere u novom izdanju

Poznati po svojim razigranim konstrukcijskim tehnikama, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić siluetu i kroj u novoj međusezonskoj kolekciji su učinili zavodljivom i senzualnom. Na nenametljiv, neopterećen način KLISAB modeli donose moderne lookove za žene koje se ne boje pokazati stav.

Domaći dizajnerski duo KLISAB, predstavlja novu međusezonsku kolekciju FALLFALL3 ususret pripremama za reviju u sklopu tjedna mode Bipa Fashion.hr. Jesenska kolekcija svidjet će se svakome kome se svidjela i prethodna kolekcija jer ova predstavlja dosadašnje bestsellere izvedene u jesenskim bojama i materijalima donoseći prepoznatljive KLISAB lookove, ovoga puta u suptilno senzualnom izdanju.

Nabiranje je dominantni konstrukcijski postupak koji dozvoljava da se silueta odjeće jednostavno prilagodi željama i raspoloženju. Tako primjerice KLISAB nabrana haljina kratke dužine lako može postati dugačka, a jednako je udobna za nošenje na oba načina. Osim day-to-night prijedloga lookova poput omiljenih pidžama odijela, koji podjednako dobro funkcioniraju u svečanim i onim manje formalnim prigodama, u kolekciji se nalaze upečatljivi komadi kao što su bomber jakne, parke i baloneri, a pažnju valja obratiti i na trapez hlače i hlače širokog kroja.

Promo

Promo

Materijali kao štof, felpa, keper, jeans ili neopren su pune i bogate teksture, a zanimljiv je način na koji su dizajneri sjajnim satenom naglasili konstrukcijske i dekorativne nabore. Paleta kombinira zagasite nijanse, a modra, crna i siva složene su uz toplu bež ili svijetlo plavu stapajući se u bezvremenske stilske kombinacije.

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Linker
17. travanj 2024 01:15