Neodoljivi

Što je zima bez dobrog kaputa? Modeli domaće dizajnerice neodoljivi su baš kao i njezine haljine

Hladno razdoblje ne možemo preživjeti bez klasičnog komada ispod kojeg možemo nositi bilo što. Kaputi iz nove kolekcije Diane Viljevac odišu autentičnošću i daju vedrinu tmurnim, neizvjesnim danima.

Iako vani još uvijek sja sunce, temperature su se prilično spustile pa više ne možemo šetati u laganim jaknicama. Umjesto njih iz ormara možemo izvući svoje udobne kapute koje ćemo svakodnevno nositi narednih nekoliko mjeseci. Zima je iza ugla, što znači da je krajnje vrijeme da se pripremimo za hladnu sezonu, a neizostavni komad koji podiže svaki look je dobri stari klasik - kaput.

Kako bi unijeli vedrinu u ovo teško i neizvjesno vrijeme, dizajnerica Diana Viljevac, poznata po svojim ženstvenim haljinama kojim amalo tko može odoljeti, za jesen je kreirala jedinstvene kapute koji osvajaju na prvi pogled svojim neobičnim dizajnom.

Iako se radi o klasičnom komadu, Diana ga je podignula na višu razinu zanimljivim detaljima.

Kaput "Eli" opuštenog kroja i spuštenih ramena s prednje strane je jednobojan, a sa stražnje dvobojan te ima simpatičan dodatak u struku. Skriveni džep suptilno je ubačen u bočni dio kaputa koji se s prednje strane kopča gumbom. Ovaj kaput dolazi u tri varijante - bež/crveni, crni/ciklama i bež/zeleni, a cijena mu je 3199 kuna.

Osim "Eli" kaputa, Diana u ponudi ima i vuneni "Vivian" model, karakterističan po prilagodljivom remenu na prednjem dijelu koji podsjeća na trendi torbicu i zasad dolazi samo u jednoj boji. Cijena mu je također 3199 kuna.

Diana u izradi svojih kolekcija pomno pazi na odabir materijala koji moraju biti najkvalitetniji pa su oba modela kaputa izrađena od 100 postotne vune, dok je podstava od viskoze.

Diana Viljevac već je više od 10 godina na hrvatskoj modnoj sceni i prati želje i zahtjeve klijentica pa svaki model iz kolekcije može biti prilagođen svakoj ženi, ovisno o visini, preferencijama za boje i drugim zahtjevima.

Cijelu Diana Viljevac kolekciju jesen/zima 2020. možete pogledati ovdje.

Diana je nedavno otvorila i prvi butik u samom centru Zagreba, u Dežmanovoj ulici 4.

image
Za uređenje prostora pobrinula se sama dizajnerica.
IVA KOMESAR PRESS

Novi prostor prostire se na dvije etaže i svojim kupcima priča elegantnu modnu priču kroz besprijekoran koncept uređenja uz minimalističke detalje koji pružaju osjećaj profinjenosti i dobrodošlice.

Linker
16. travanj 2024 11:39