Promo
Odvažna estetika

Sportska tehnologija i street style u jednom! U Hrvatsku stigao novi jesenski model tenisica hit brenda

Inspirirane vizualizacijom energije kroz četiri eksplozije boja, nove Zig Kinetica tenisice udobne su, funkcionalne, ali i trendi u isto vrijeme.

Nakon novih modela Classic Leather Legacy i Nano X Reebok ove jeseni na naše tržište lansira još jedan novi model, novu Zig Kineticu. Nakon što je jedan od omiljenih globalnih fitness i lifestyle sportskih brendova početkom godine predstavio inovativan dizajn linijom tenisica Zig Kinetica, u domaće trgovine stigla je najnovija kolekcija te tenisice koja još jednom pokazuje da brend sjajno spaja naprednu sportsku tehnologiju s popularnim street styleom.

Zig Kinetica inspirirana je vizualizacijom energije kroz četiri 'eksplozije' boja koje čine prepoznatljivu liniju. Rezultat toga je vrhunska tenisica s energičnim bojama na potplatu.

Promo
Reebok je u ovoj tenisici sjajno spojio naprednu sportsku tehnologiju s popularnim street styleom.

Novi dodaci imaju sustav koji provodi i vraća kinetičku energiju na svakom koraku, istovremeno pružajući odvažnu estetiku. Najnovija tenisica dodatak je Reebokovoj kolekciji koja potvrđuje da su lider u stvaranju funkcionalnih, ali elegantnih silueta.

Reebok nastavlja graditi svoje proizvode na ZigTech tehnologiji koju je razvio prije deset godina, a koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprijekorni dizajn. Karakteristike modela koje se posebno ističu su tehnologije Floatride Fuel za udobnost, ZIG Energy Shell za povratak energije te ZIG Energy Bands, jedinstveni potplat koji se širi i skuplja poput gumene trake za trčanje, olakšavajući svaki pokret.

Promo
Posebna karakteristika Zig Kinetica tenisica je jedinstveni potplat koji olakšava kretanje.

Nova Zig Kinetica dostupna je u Buzz, The Athelete’s Foot, Noss i Approved trgovinama po maloprodajnoj cijeni od 899,00 kuna.

Čitajte i:

Neymar & Replay u ekskluzivnoj suradnji koja će oduševiti modni svijet

Najbolji kućni lookovi s Emmyja: Zendaya briljirala, njezina kolegica pred kamere došla u pidžami

Beyonce izbacuje adidasove kultne tenisice u novom ruhu, čudna platforma podijelila mišljenja

Linker
15. travanj 2024 23:19