Limitiran broj

Slavljenička kolekcija: Modna kuća lansirala ekskluzivnu liniju kultne torbice

Torbica s printom zdanja u kojoj je 1946. započela modna priča Christiana Diora, može se naručiti online na njihovoj stranici: želite li je preuzeti osobno, možete to učiniti isključivo na adresi novouređenog pariškog flagship dućana, Montaigne 30.

Poslije dvije godine renoviranja, nedavno je otvorena Diorova "trgovina svih trgovina" na pariškoj adresi 30 Montaigne, legendarnom okupljalištu trendseterica. Znamenita je zbog činjenice da je Christian Dior ondje 1946. osnovao modnu kuću, stoga je sama po sebi kultura znamenitost svjetske prijestolnice mode. Zato ne čudi što je ta modna kuća lansirala kolekciju ekskluzivnih torbica i modnih dodataka kako bi na taj način proslavila ponovno otvaranje svog najvažnijeg prodajnog prostora.

Dragulj u kruni te kolekcije je redizajnirana torbica kultnog modela Montaigne 30: osim svima znanog Diorovog motiva, slavljeničku liniju krasi print s motivima zdanja po kojem je dobila ime.

Linija je ograničena, narudžbe se primaju na web stranici modne kuće, a tko želi osobno doći po svoj redizajnirani model Montaigne 30, morat će to učiniti isključivo na toj pariškoj adresi. Dostupne su u plavosivoj te u boji zlata i što reći, radi se o umjetničkim djelima koja izazivaju zavidne uzdahe i u stanju su "podići" i najobičniji outfit.

Čitajte i: Kako se stvarao izgled moderne žene: Dior i Chanel imali su suprotstavljene filozofije

Osim Montaigne 3", slavljenički look dobili su i modeli torbica redizajnirani Book Tote, Lady Dior i Saddle, koje se nude i u mini verziji. Osim najvažnijih ženskih modnih dodataka, u kultnom dućanu mogu se kupiti i ekskluzivni ukrasni detalji za dom, piše portal hypebae.com.

Za ljubiteljice "konkretnih" accessoirea, nudi se kultni sat La D de Dior čije je kućište ukrašeno biserima i dijamantima i koje je u čast otvorenja flagship dućana također dobio osvježenu verziju.

Linker
19. travanj 2024 21:11