Nabijena ljubavnim iskrama

Slatki dodir ljubavi: Jacquemus u kampanji za novu kolekciju poručuje da je sve moguće uz malo ovog začina

Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2021. poznatog dizajnera predstavljena je kroz privlačne fotografije zaljubljenih parova iz cijelog svijeta.

Francuski dizajner Simon Porte Jacquemus, koji je svijet osvojio svojim simpatičnim, minijaturnim torbicama, predstavio je kampanju "Love Always Wins" kojom slavi svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2021. pod nazivom "L’amour". Glavne zvijezde vrlo živopisne i erotične kampanje su ljubavni parovi koji pred objektivima fotografa pokazuju međusobnu naklonost.

Čitajte i: Nova Diesel kampanja slavi pravu ljubav! Stvarna je, sirova i vrlo intimna te naglašava pravu svrhu života

Parovi iz cijelog svijeta se ljube, grle, dodiruju i zaljubljeno gledaju dok nose komade iz nove kolekcije. Savršen spoj ljubavi i mode, zar ne? Tako vidimo da kolekcija uključuje komade od trapera, rebrasto donje rublje, predimenzionirana odijela, košulje, cargo hlače i još mnogo toga.

Poznati dizajner koji stoji iza istoimenog brenda ovime nas podsjeća da je ljubav univerzalna, ali da postoje mnogi njezini oblici te nije ograničena samo na heteroseksualne romanse. Kampanju je snimio Tom Kneller, a za stajling je zaslužan Zoey Radford Scott.

Čitajte i: Brak skandinavskog street stila i američkog casuala: GANNI i Levi‘s izbacili kolekciju za proljeće

'Kad smo zajedno'

Kako dizajner na svom Instagramu često objavljuje fotografije sa svojim dečkom i ne krije koliko je u njega zaljubljen, ne čudi što je za novu kampanju odabrao upravo ljubav kao tematiku. Jer, realno, u ova teška vremena svima nam treba zagrljaj, poljubac, topla riječ i iskren pogled, a Jacquemus nas podsjeća da je sve moguće s malo začina ljubavi.

Sličnu kampanju nedavno je predstavio i Diesel i to kroz kratki film "Kad smo zajedno" u kojem se osam parova iz stvarnog života fizički i emocionalno ponovno povezuju nakon razdoblja odsutnosti iz međusobnih života.

Bez obzira na to jesu li međusobno bili izolirani zidovima, ulicama, granicama ili morima, vrijeme razdvojenosti potaknulo je čežnju, želju i zanos ponovnog zajedništva. Nešto je ovdje zabilježeno kroz DIESEL-ovu smjelu kameru: nešto stvarno, sirovo i vrlo intimno. Prikazani parovi utjelovljuju svaku formu ljubavi.

Linker
23. travanj 2024 08:55