Jennifer Lopez
 Getty Images
niže uspjeh za uspjehom

Silne šljokice na crvenom tepihu nisu zasjenile J.Lo koja je primila laskavu titulu

Latino diva žari i pali ne samo svijetom glazbe i filma već i modnom industrijom. Na svečanoj dodjeli modnih nagrada odnijela je laskavu titulu koju je proslavila sa zaručnikom koji joj je na crvenom tepihu pravio društvo, a za vrijeme dodjele je bodrio iz prvih redova.

U 50. godini života Jennifer Lopez izgleda bolje no ikada, a ide joj na svim poljima - od ljubavnog do poslovnog. Iako je u tijeku planiranje vjenčanja sa zaručnikom i igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, J.Lo radi na novom filmu 'Hustlers', izbacila je novi glazbeni spot, a sada se okitila još jednom titulom, onom modne ikone koju dodjeljuje Vijeće modnih dizajnera Amerike (CFDA).

Dodjela CFDA Fashion Awards održana je u Muzeju umjetnosti Brooklyn u New Yorku, koji je u ponedjeljak navečer postao okupljalište poznatih lica iz svijeta showbizza. S obzirom na to da je riječ o dodjeli modnih nagrada, dame su se potrudile kako bi zasjale i većina njih doslovno je to i učinila - odabirom šljokičastih haljina ili kombinezona.

Dobitnica nagrade za modnu ikonu 2019. godine, J.Lo nije trebala puno šljokica kako bi blistala, pažnju je privukla u kreaciji modne kuće Ralph Lauren, odnosno kompletu kratkog crop topa i suknje s dugim šlepom jarko narančaste boje, što rijetko vidimo na crvenom tepihu. Svjetlucavi topić napravljen od 43 200 kristalića u prvi je plan stavio isklesane trbušnjake pjevačice i glumice, koji su postali njezin zaštitni znak, baš kao i kosa skupljena u visoki zaglađeni rep. Prepoznatljive frizure nije se odrekla niti za ovu prigodu, a make-up uskladila je s bojom outfita.

NEW YORK, NEW YORK - JUNE 03:: Jennifer Lopez attends the CFDA Fashion Awards on June 03, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Getty Images
Jennifer Lopez

NEW YORK, NEW YORK - JUNE 03: Jennifer Lopez poses with the Fashion Icon Award, Tom Ford and Alex Rodriguez during Winners Walk during the CFDA Fashion Awards at the Brooklyn Museum of Art on June 03, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Getty Images
Jennifer Lopez sa zaručnikom Alexom Rodriguezom i dizajnerom Tomom Fordom

Od Brooke Shields do Emily Ratajkowski, evo tko je još prisustvoao modnom događaju održanom u Velikoj Jabuci.

Linker
19. travanj 2024 06:12