RAUL ARBOLEDA AFP
Rado ih nosi

Savršeno joj pristaju: Pronašli smo neodoljive sandale bez kojih Meghan Markle ne može zamisliti ljeto

Jedan par ljetnih sandala vojvotkinji od Sussexa posebno je drag, a u njima je posljednjih dana uočena nekoliko puta.

Jedan par ljetnih sandala vojvotkinji od Sussexa posebno je drag, a u njima je posljednjih dana uočena nekoliko puta.

Meghan Markle (43) poznata je po dobrom smislu za modu zbog čega nerijetko oduševljava javnost. Jedan par ljetnih sandala vojvotkinji od Sussexa posebno je drag, a upravo je u njima uočena u brojnim prilikama posljednjih dana. Tijekom svog najnovijeg posjeta Nacionalnom centru za umjetnost u Bogoti, gdje boravi sa suprugom, princem Harryjem, na sebi je imala smeđe Jimmy Choo sandale s "kitten" potpeticom.

image

Meghan je Jimmy Choo sandale nosila tijekom svog najnovijeg posjeta Nacionalnom centru za umjetnost u Bogoti

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Riječ je o stylish kožnim sandalama poznatog britanskog brenda koje se ističu svojom jednostavnošću, ali i nevjerojatnom udobnošću, a prodaju se po cijeni od 695 eura.

image

JImmy Choo Etana sandale s kitten potpeticom (695 eura)

MYTHERESA

Nije nimalo teško zaključiti kako je ovaj model Meghan očigledno među dražima koje posjeduje jer ga je nosila i nekoliko dana ranije, tijekom posjete rehabilitacijskom centru.

image

Vojvotkinja od Sussexa rado nosi ove kožne hit sandale

MARIO CASTILLO/GTRES/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, princ Harry i Meghan Markle trenutno se nalaze u Kolumbiji, u četverodnevnom posjetu toj latinoameričkoj državi. Njihov se dolazak mjesecima čuvao kao stroga tajna zbog sigurnosnih razloga, budući da neki dijelovi zemlje slove kao područja visokog rizika. Svrha posjeta navodno je izgradnja mostova i otvaranje vrata prema rješavanju problema internetskog nasilja i diskriminacije, posebno među mladim ljudima.

Linker
05. rujan 2024 11:14