onemogućuju bliski kontakt

Sasvim neobičan rekord: adidas i reper Tommy Cash izbacili najdulje tenisice na svijetu

Tenisice dugačke jedan metar već su dobile nadimak na internetu - ‘baguette shoes‘! Za brend adidas osmislio ih je umjetnik Tommy Cash, no ideja mu nije prošla "od prve".

Socijalno distanciranje postalo je neiscrpna tema u modnom svijetu, a dovelo je i do jednog zanimljivog rekorda. Naime, reper Tommy Cash u suradnji s brendom adidas osmislio je tenisice koje su kritika vremena u kojem živimo, i nešto što još nismo imali prilike vidjeti.

Tenisice dugačke jedan metar onemogućuju bliski kontakt s drugima, a kao najdulje tenisice ikad, oborile su i rekord u toj kategoriji, pišu strani mediji.

Čitajte i: Stižu dugo iščekivane tenisice: Supreme i Nike izbacuju ‘najpoželjniju‘ sportsku cipelu sezone

Još jedna zanimljiva činjenica vezana uz tenisice Tommyja Casha - jedna je bijela, a druga crna.

Reper je otkrio kako su čelnici adidasa bili "skeptični" kad je predložio da želi napraviti najdulju cipelu na svijetu, no nakon pet mjeseci je dobio poziv kojim su ga pozvali na suradnju.

Čitajte i: Bye bye, mikro torbice: Torbe i modni dodaci nadolazeće sezone sve su samo ne uobičajeni

Rezultat je limitiran par abnormalno dugačkih tenisica modela adidas Superstar, čiji su vizuali pokrenuli lavinu komentara na društvenim mrežama.

Dok su neki zgroženi njihovim apsurdnim izgledom, drugi ih vide kako zanimljiv modni eksperiment koji odražava nesigurno vrijeme u kojem živimo.

Linker
17. travanj 2024 12:12