Jakov Baričić
Ljetna kampanja

Šarmantan otok Brač kao kulisa nove modne kampanje sestara Šopar

Nakon snimljene modne kampanje na otoku Pagu i u Londonu, sestre Helena Šopar i Tamara Rebić predstavljaju svoju novu ljetnu priču snimljenu na Braču.

Njihove su modne kolekcije sada već prepoznatljive po čipkanim detaljima, a ovog su puta pronašle novi šarmantan način da prikažu spoj otoka i odjeća. Detalji sa snimanja kao što su autohtone životinje, drveni ribarski brod i legendarni model motora savršeno su se uklopili u retro priču. Duge svilene haljine, raznobojni kombinezoni, čipkani detalji te neizostavna košulja Novaljka kojoj su sestre ovog puta dodale i dugu Novaljka haljinu, samo su neki od komada koji će vam trebati ovog ljeta.

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Fotograf koji potpisuje kampanju Jakov Baričić svoje je znanje stekao u New Yorku, a može se pohvaliti pozamašnim brojem snimanja za prestižne svjetske modne časopise kao što su meksički i ukrajinski Vogue, Harper's Bazaar Tatler Russia... Šminku potpisuje Saša Joković koji je u Hrvatskoj odradio zasigurno najbolje modne priče do je na Tjednu mode u Londonu šminkao najpoznatije svjetske modele. Vrijedna i talentirana Tanja Kuštović, međunarodna Keune edukatorica, pobrinula se da frizure sestara izgledaju besprijekorno. Za njegovane nokte sestara zaslužna je Maja Marušić iz salona Nokteraj.

Novu kolekciju sestara možete pogledati online.

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Linker
25. travanj 2024 06:41