Sanja Lydia Kulušić
Kao iz bajke

Sanjive vjenčanice iz radionice Sandre Haddad idealne su za romantične mladenke

Hrvatska dizajnerica predstavila je novu kolekciju vjenčanica u svom prepoznatljivom stilu. Suknje A-kroja i fini detalji okosnica su kolekcije u kojoj će svaka mladenka pronaći nešto za sebe.

Sezona vjenčanja u punom je jeku, a mladenke koje će reći 'da' sljedeće godine već biraju savršenu haljinu za taj veliki dan.

Sanja Lydia Kulušić

Hrvatska dizajnerica Sandra Haddad, poznata po sanjivim vjenčanicama u romantičnom stilu priredila je još jednu kolekciju haljina u kojima će svaka djevojka zablistati.

Sanja Lydia Kulušić

Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i izrazito elegantni. Modeli koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo.

Sanja Lydia Kulušić

U svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve: od romantične čipke, nježno ružičastih tonova te vjenčanica A- kroja, koje njezine mladenke najčešće biraju.

Sanja Lydia Kulušić

Neodoljivi cvjetni detalji, mašne i vrpce daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis. Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni svakom vjenčanicom iz ove bajkovite kolekcije.

Sanja Lydia Kulušić

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad odličan je izbor za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati.

Sanja Lydia Kulušić

Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

Sanja Lydia Kulušić

Sanja Lydia Kulušić

Linker
12. travanj 2024 22:43