Brzo joj ide

Samo dan nakon što je debitirala kao model, pokćerka Kamale Harris zablistala na svojoj prvoj naslovnici!

Modna karijera za Ellu Emhoff počela je s praskom i to zahvaljujući stajlingu u kojem se pojavila na inauguraciji Joea Bidena i svoje pomajke Kamale Harris. Njezin zanimljiv modni ukus primijetili su i svjetski dizajneri, ali i modni urednici koji su je odmah angažirali za revije i naslovnice.

Jedna od gošća inauguracije američkog predsjednika Joea Bidena i Kamale Harris bila je njezina pokćerka, 21-godišnja Ella Emhoff. Studentica umjetnosti na Sveučilištu Parsons postala je hit u javnosti zbog odličnog Miu Miu kaputa kojeg je nosila na inauguraciji, a to su primijetili i modni agenti.

Elli se život potpuno preokrenuo - samo tjedan dana nakon što je Biden postao predsjednik, a Harris potpredsjednica SAD-a, Ella je potpisala ugovor s agencijom IMG Models.

image
Nakon što je potpisala za modnu agenciju IMG Models, Ella je dobila i prvi angažman - odradila je kampanju za modni brend Proenza Schouler.
DANIEL SHEA/PROENZA SCHOULER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Moćnim outfitom privukla poglede: Tko je pokćerka Kamale Harris o čijem kaputu svi govore?

Odmah je dobila angažman za kampanju modne marke Proenza Schouler, a zatim je za njih i nosila reviju na Tjednu mode u New Yorku.

"Ona predstavlja priču kakvu smo htjeli ispričati s ovom kolekcijom. To je početak novog poglavlja u američkoj povijesti, gledajući odjeću koju nosimo i koja nas privlači. Ona je dašak svježeg zraka", objasnio je dizajner Lazaro Hernandez, koji s kolegom Jackom McColloughom osnovao modnu marku Proenza Schouler.

Čini se da se Ellina modna karijera razvija velikom brzinom jer je samo dan nakon debitiranja kao model na modnoj pisti, zablistala i na svojoj prvoj naslovnici i to za magazin Dust za proljeće 2021. Na novim fotografijama nosi pleteni pulover iz vlastitog ormara preko plave košulje i crne dolčevite.

Inače, ovo nije Ellin prvi doticaj s modom. Već se godinama bavi dizajniranjem i proizvodnjom unikatnih komada odjeće i modnih dodataka, koje redovito predstavlja na svom Instagram profilu. Velika je zaljubljenica u retro krojeve i živahne boje, pa su njezine kreacije često prugaste ili izrađene patchwork stilom, a pletivo i perlice omiljeni su joj materijali.

Čitajte i: Predsjedničke veze na Tjednu mode u New Yorku: Pokćerka Kamale Harris dobila šansu nakon inauguracije

image
Ella u komadu iz kolekcije Proenza Schouler jesen/zima 2021./2022.
AVALON.RED/AVALON/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako je rekla jednom prilikom za New York Times da nikad nije vidjela modeling "kao dio njezine vremenske crte", raduje se što će biti dijelom promjene koja se dogodila u industriji modela, a koja omogućuje veću raznolikost i autentičnost.

Linker
18. travanj 2024 09:28