Avantura počinje

Prepustite se ljetnom hedonizmu: Odabrali smo sedam odličnih komada koje vrijedi ugrabiti na Guessovom sniženju!

Ako se još niste opskrbili svime potrebnim za godišnji odmor, imate još vremena, a neki od naših prijedloga sigurno će vam zapeti za oko!

Ljetni dani, osim visokih temperatura, donose ležernost, kako u ponašanju tako i u odijevanju. Veselimo se planiranim putovanjima, druženjima s prijateljima, izležavanju na plaži, ispijanju koktela - svim vrstama ljetnog hedonizma.

Tako, na primjer, kratke traper hlače ljeti zamjenjuju omiljene klasične traperice, a viđamo ih u svim varijantama i stilovima te ih možemo nositi u raznim prigodama. Jednostavne su za kombiniranje, najbolje idu uz obične T-shirt majice, bluze i topiće, a sve ovisno o prigodama u kojima ih nosimo.

image
Guess kratke hlače, prije 629 kn, sada 44,30 kn.
GUESS
image
Guess majica, prije 319 kn, sada 191,40 kn.
GUESS

Uz njih, ljetni odjevni komad koji svaka djevojka ima u svom ormaru jest obična bijela majica kratkih rukava. Ako želite postići cool outfit dovoljna će biti obična T-shirt majica, sandale na remenčiće i torba u nekoj otkačenoj boji.

Čitajte i: Stilsko blago iz dubina: Motivi valova, školjaka i morskih životinja neizostavan su detalj na it komadima ljetne sezone

image
Guess sandale, prije 959 kn, sada 671,30 kn.
GUESS
image
Guess torba, prije 1.039 kn, sada 831,20 kn.
GUESS

Kada planiramo odlazak na plažu on uključuje genijalan jednodijelni kupaći kostim koji možete isfurati na kratke hlačice, uz koje su obavezne japanke i velika torba. Predivne torbe i cekere možete nositi u svim prilikama i uz sve modne kombinacije.

image
Guess jednodijelni badić, prije 479 kn, sada 335,30 kn.
GUESS
image
Guess torba 1.239 kn.
GUESS
image
Guess japanke, prije 279 kn, sada 195,30 kn.
GUESS

Fantastične komade potražite u Guess Accessories, Guess i Fashion&Friends store ili na www.fashionandfriends.hr!

Linker
16. travanj 2024 02:48