Press foto
Za čistu desetku

Poznate Splićanke modno briljirale u chic ružičasto-crvenim outfitima

Anamarija Asanović i Marijana Batinić zablistale su u odličnim proljetnim outfitima u ženstvenim bojama.

Da su Splićanke jedne od najdotjeranijih žena u Hrvatskoj dobro je poznato pa ne čudi što se na svakom eventu u tom lijepom gradu na moru mogu vidjeti hit modne kombinacije.

Slavne Splićanke i Splićani okupili su se kako bi pozdravili dolazak dva modna brenda S.Oliver Black i Comma u centru Joker te uz ćakulu i dobru kapljicu pogledali što nude najnovije kolekcije dizajnera tih svjetskih modnih marki.

Na otvorenju su se pojavila brojna poznata lica - Neda Makjanić Kunić, Jurica Pirić, Ivo Perkušić, Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir te brojne modne blogerice, a nama su za oko zapela dva odlična outfita u kojima su zablistale Marijana Batinić i Anamarija Asanović.

Marijana Batinić, koja je i vodila sam event, odjenula je hit sezone - žensko odijelo koje ističe vitku figuru, i to u nježnoj ružičastoj nijansi koja je još jedan zanimljiv trend proljeća 2018.

Press foto

Atraktivno odijelo, Marijana je spojila s jednostavnom bijelom majicom na bretelice i odličnim detaljima: crvenim salonkama i crvenim ružem za usne. Točku na i stavila je bijelom clutch torbicom od zanimljivog materijala.

Press foto

Dizajnerica Anamarija Asanović uskočila je u proljetnu haljinu s retro prizvukom i sitnim gingham uzorkom u kombinaciji crvene i bijele boje. Damsku haljinu midi duljine upotpunila je platnenim crvenim tenisicama s bijelim džonom, crvenom torbicom i svilenom maramom koju je svezala oko struka umjesto remena.

Press foto

Poznata Splićanka na Instagramu je objavila još jednu fotografiju u crveno-bijeloj haljini iz vlastite kolekcije i napisala: "Obožavam ovu 'kecelju' na sve i za sve..."

Linker
16. travanj 2024 10:53