Modne vijesti

Poznate dame posjetile novu oazu sportske elegancije u centru Zagreba, u njoj će svi avanturisti pronaći nešto po svom guštu

Ana Rucner, Ana Begić Tahiri i Anita Dujić Broadfoot među prvima su imale prilike upoznati se s novim, ali i onim kultnim komadima brenda, osvježenim u novoj kolekciji proljeće/ljeto, savršenoj za aktivni godišnji odmor pred nama.

Najpoznatija zastava koja ''vijori'' s mnogih streetstyle kombinacija ona je - Norveške. S obzirom da se radi o zemlji koja je spoj ekstremnih uvjeta i predivnih pejsaža, zastava predstavlja slobodu i smisao za avanturom. Ne čudi stoga kako ju je za svoj logo prigrlio jedan od brendova kroz čije kolekcije ''progovara'' avanturistički duh – talijanski Napapijri, čiji je put započeo 1987. godine u podnožju europskog najvišeg vrha Mont Blanca.

Riječ ''napapijri'' na finskom jeziku znači sjeverni polarni krug. Upravo zato, polarne ekspedicije bile su glavni izvori inspiracije kreatorice Giulie Rosset.

image
Napapijri butik nalazi se u samom centru, na Trgu bana Josipa Jelačića.
BOJAN ZIBAR

No, vrlo brzo komadi koje bismo inače viđali na polarnim ekspedicijama osvanuli su na modnim pistama i ulicama svjetskih metropola. Iako se u potonje odavno ubrajaju i zagrebačke ulice, od jučer je grad bogatiji za Napapijri lokaciju u samom centru.

Čitajte i: Posjetili smo otvorenje butika Aleksandre Dojčinović! Poznate dame pohrlile u luksuzni prostor u centru Zagreba

image
U asortimanu nalazi cirkularna serija sa 100% reciklažnim jaknama.
BOJAN ZIBAR
image
Napapijri komade obožavat će svi zaljubljenici u urbani lifestyle.
BOJAN ZIBAR

Na adresi Trg bana Josipa Jelačića 11, otvorila se nova oaza ''sportske elegancije u najluksuznijem smislu''. Mnogi poklonici brenda, zaljubljenici u urbani lifestyle i avanturisti u stalnom pokretu, među kojima i Ana Rucner, Ana Begić Tahiri i Anita Dujić Broadfoot, prvi su imali prilike upoznati se s novim, ali i onim kultnim komadima brenda, osvježenim u novoj kolekciji proljeće/ljeto, savršenoj za aktivni godišnji odmor pred nama.

image
Ana Begić Tahiri
BOJAN ZIBAR
image
Anita Dujić Broadfoot
BOJAN ZIBAR
image
Ana Rucner
BOJAN ZIBAR

Vjeran svojoj misiji da transformira vlastitu ulogu u stvaranju budućnosti cirkularne mode, Napapijri je predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2021. godine kao svoju najodrživiju kolekciju do sada, praveći važan iskorak u širenju “Izaberi budućnost” filozofije brenda. Tako se u asortimanu nalazi cirkularna serija sa 100% reciklažnim jaknama uz prestižni ''Cradle to cradle'' certifikat, kao i širok izbor artikala izrađenih od organskog pamuka, recikliranog poliestera i najlona.

image
Moto talijanskog brenda Napapijri je sportska elegancija u najluksuznijem smislu.
BOJAN ZIBAR

Napapijri kolekcija za proljeće/ljeto predstavlja multidimenzionalno, eklektičko istraživanje estetike pejzaža Havaja, ''military'' uzorke, način života u prirodi, kao i održivi pristup. Nadahnuti ovim poigravanjem između staroga i novoga, prirode i arhitekture, mode i funkcionalnosti, brend je još jednom potvrdio epitet ''bezvremenskog''.

Linker
22. travanj 2024 20:09