Press
TOČKICE I U POSLOVNIM KOLEKCIJAMA

Popust iz snova za look s hit uzorkom i idealnom dozom elegancije

Točkice su se neupitno vratile na odjevne predmete: krase haljine, suknje, košulje, ali i modne dodatke, a osvojit će i muškarce kao sitni detalji uklopljeni u elegantne kombinacije - osobito ako ih možete imati s 40 posto popusta!

Iako ih mnogi smatraju rezerviranima za ležerne kombinacije, lepršave haljine i ljetne lookove, točkice će se odlično uklopiti i u strože, elegantne modne odabire - a osobito su poželjne kao detalji u simbiozi sa strogim odijelima koja su ove sezone i u ženskim kolekcijama pravi hit. Kako stilizirati točkice - veće i manje - pokazale su nam modne blogerice i urednice na tjednima mode, a jedna od najvećih ljubiteljica točkastih kreacija je i glumica Eva Mendes koja voli nositi taj uzorak od glave do pete.

Getty Images

Kao jedan od detalja u njezinim outfitima uvijek se nađe marama koju nosi omotanu oko kose, ali je vi, za svoj poslovni look, možete nositi elegantno svezano oko vrata, umjesto remena oko pojasa te kao detalj na torbici.

Getty Images

Upravo na maramama su točkice našle svoje mjesto i u novoj proljetnoj kolekciji brenda Varteks: komade poput bijelog odijela možete "razigrati" žutom maramom s crnim točkicama ili, pak, kombinirati boje na marami s drugim komadima.

Marama (69 kn); žuta jakna (1199 kn); šal (89 kn); bijele hlače (599 kn); sako (999 kn); jakna s printom (999 kn); ženska majica (233,10 kn) - sve Varteks i više

Ipak, točkice koje mnogi smatraju rezerviranima za žene, odlično se modu uklopiti i u muški stajling - zataknite maramicu u džep sakoa i uskladite je s razigranom leptir mašnom zahvaljujući kojoj nećete proći neprimijećeno. Talijani su najbolje pokazali da od uzoraka ne treba bježati pa oni rado kombiniraju točkice s nekim drugim uzorkom, a glavni komadi na kojima su se smjestili sitniji i krupniji kružići uvijek su marame ili kravate.

Getty Images

U Varteksovim kolekcijama nalaze se i takvi komadi koji će unijeti vedrinu u klasične kombinacije crnih, plavih i sivih odjevnih predmeta. Muška kolekcija varaždinskog brenda obiluje business komadima koji se mogu jednostavno kombinirati, a za sve one koji ne mogu pronaći idealno odijelo za sebe u City Centeru one West, mogu ga dati šivati po mjeri. U Varteksovu salonu šivanja po mjeri T.LORD by Varteks, uz pomoć spretnih i stručnih stilista najprije se odabere model odijela, potom tkanina od koje će biti načinjeno te svi detalji koji će se na njemu naći.

Siva košulja Di Caprio (449 kn); ružičasta košulja Di Caprio (459 kn); ukrasna maramica, (116,10 kn); leptir mašna (143,10 kn); sako Di Caprio (899 kn); plava košulja Di Caprio (399 kn); ukrasna maramica, (116,10 kn); plave muške hlače Di Caprio (599 kn); sive muške hlače Di Caprio (599 kn); muški pulover, Di Caprio (399 kn); kravata (233,10 kn)

Kada spojite kvalitetne materijale i stogodišnju tradiciju u izradi odjeće s najnovijim trendovima koje diktiraju svjetske modne piste – dobijete Varteksovu novu proljetnu kolekciju za muškarce i žene koja je zaista posebna. A kada tome još dodate jedan poseban shopping uz popust – onda je jasno da će elegancija ovoga proljeća nositi Varteksovo ime. U svojim kalendarima zaokružite datum 6. travnja i dođite u svoj City Center one u trgovinu Varteks&više na City Shopping Day. Uz fenomenalnih 40% popusta na cijeli asortiman kojega ćete ostvariti uz kupon iz magazina Gloria (na svim kioscima od 5. travnja) uživat ćete u ugodnom druženju uz pjenušac i praline te odabrati odlične komade kojima ćete upotpuniti garderobu.

Petak uz popust od 40% na cijeli asortiman, pjenušac i praline zvuči dobro? Onda ne propustite City Shopping Day u trgovini Varteks & više u vašem City Centeru one!

Linker
17. travanj 2024 04:01