Glazbena moda

Pop dive u ulogama modela: Madonna i Shakira zablistale su svaka na svojoj naslovnici Voguea

U srpanjskim izdanjima Voguea dvije različite zemlje naslovnice su pripale dvjema poznatim glazbenicama, ove suradnje odgovaraju i temperamentu svake od njih.

Dvije pop dive osvanule su na naslovnicama modne biblije Voguea - Madonna i Shakira svaka je zablistala na zasebnom izdanju. Kraljica popa, u svojoj 63. godini zvijezda je talijanske verzije, dok je Shakira zabljesnula na meksičkom izdanju franšize jednog od najpoznatijih modnih magazina.

Obje su se pjevačice svojim modnim editorijalima i fotografijama pohvalile na Instagramu i slobodno se može reći izazvale salve komplimenata.

Futuristička eklektika

Uvijek inovativna Madonna u provokativnom je snimanju izmijenila nekoliko perika jarkih boja kose. Šminka i dodaci stvaraju dojam futurističkog editoriala, a provokativna je Madonna na fotografijama otkrila i da je nosila fetiš odjeću.

Čitajte i: Dua Lipa nova je Versace djevojka: Ne zna se tko je uzbuđeniji zbog suradnje na koju se dugo čekalo

Rijetko tko na svijetu u sedmom desetljeću života može toliko dobro iznijeti ovakve kombinacije, što su njezini pratitelji na Instagramu i komentirali. Obožavatelji su je nazvali kraljicom i boginjom. "Talijani to rade bolje", kratko je napisala Madonna i pozvala ljude da pogledaju fotografije koje je snimila za talijanski Vogue, pjevačica talijanskih korijena često naglašava svoje porijeklo te je vjerojatno iznimno ponosna na ovu suradnju.

Ženstveno izdanje

Druga pop zvijezda - Shakira, Kolumbijka sa španjolskom adresom odazvala se pozivu meksičke inačice tog modnog časopisa i odradila snimanje u nešto klasičnijem izdanju nego njezina kolegica. Svoju sada već standardno bakrenu kosu u prirodnim kovrčama nehajno je prepustila vjetru, dok je na fotografijama nosila klasične i ženstvene haljine.

Crvena, zlatna i crna sa svjetlucavim stakalcima - haljine u tim bojama pripijene uz tijelo, sirena kroj ili vruća mini haljina - to je odjeća u koju je Shakiru obukao stručni tim meksičkog Voguea.

Linker
20. travanj 2024 06:50