/ Tommy Hilfiger
KAPSULNA KOLEKCIJA

Pogledajte što su Gigi Hadid i Tommy Hilfiger pripremili za ovu jesen

Nakon strelovitog uspona u manekenskom svijetu, bilo je samo pitanje vremena kada će se Gigi Hadid okušati u dizajnerskim vodama i u potpunosti osvojiti modni svijet. Američka manekenka dizajnirala je kapsulnu kolekciju s brendom koji stvarno voli: modnom kućom Tommy Hilfiger.

Gigi bira komade slavnog američkog dizajnera i za svakodnevne kombinacije i za crveni tepih, a lani je postala zaštitno lice njegovog najnovijeg mirisa “The Girl”, koji je inspiriran njezinim slobodnim duhom, pa njihova najnovija suradnja, najavljena još u prosincu prošle godine, nikoga nije iznenadila.

Foto: Tommy Hilfiger

– Većina komada su stvari koje bih i ja nosila. Željela sam da ljude podsjeti na mene, da odmah vide da sam ja to dizajnirala i da je to nešto što bih i ja nosila – izjavila je Gigi Hadid koja je u “Tommy X Gigi” kolekciju uključila bomber jakne, uske traperice visokog struka te maxi haljine s minijaturnim printom.

Foto: Tommy Hilfiger

Komadi iz limitirane kolekcije moći će se kupiti od 1. rujna, a cijene se kreću od 50 dolara za top pa sve do 600 dolaza za najposebniji komad iz kolekcije – kožnate hlače.

Pogledajte lookbook “Tommy X Gigi” kolekcije!

Linker
19. travanj 2024 04:21