SURADNJA S POZNATIM DIZAJNEROM

Pogledajte nove modele legendarnih Ipanema japanki

Nova kolekcija japanki proslavljenog brazilskog brenda Ipanema mnoge je oduševila jer ovog puta dizajn udobne ljetne obuće potpisuje poznati svjetski dizajner Philippe Starck.

On je ovogogodišnjom ljetnom kolekcijom ‘Ipanema with Starck’ ponudio sasvim novu viziju najpoznatije svjetske japanke. Pri tome udobnost je i dalje na prvom mjestu, ali ovog puta s dozom ekskluzivne elegancije. Starckova Ipanema japanka je minimalistična i jako udobna, od organskih materijala, a zahvaljujući elegantnom dizajnu nosiva je preko dana, ali i u večernjim kombinacijama. Kolekcija ‘Ipanema with Starck’ sadržava četiri osnovna modela od kojih će svaki doći u 12 različitih boja. Sve u svemu moći ćete birati između 48 kombinacija.

Ove dinamične ljetne papučice inspirirane su različitim stilovima života i raspoloženjima kako bi zadovoljile modne potrebe moderne dame kao što su potreba da se izgleda trendi, chic te u isto vrijeme sofisticirano i elegantno. Kolekcija je već dostupna u odabranim trgovinama, a cijene se kreću između 30 i 40 dolara. Pogledajte modele u fotogaleriji!

Linker
26. travanj 2024 09:22