Izlog trgovina Borboleta
 STANISLAV KOSTIĆ
kolačići i balerine

Pariški šik u Zagrebu: U suradnji sa Sašom Šekoranjom, interijer Borbolete ostavlja bez daha

Macaronsi, rasplesane mišice balerine, puderasti tonovi koji se isprepliću s luksuznom zlatnom bojom... Ovakav ugođaj samo je dio čarolije koja se odvija na adresi Gundulićeva 1, u trgovini Borboleta.

Izlozi i interijer prodavaonice Borboleta i ove godine oduševljava Božićnom čarolijom, koja je nastala u već tradicionalnoj suradnji sa Sašom Šekoranjom, unijevši pritom dašak Pariza u naš Zagreb.

image
Izlog trgovina Borboleta
STANISLAV KOSTIĆ

Neodoljive pudraste vrećice s personaliziranim karticama u tehnici zlatnog foliotiska ukrašene svilenim mašnama, i ove će godine biti omiljen dar pod borom svake ljubiteljice nakita.

image
Božićna čarolija u Gundulićevoj
STANISLAV KOSTIĆ

"Inspiracija ovogodišnje limitirane edicije Božićnih pakiranja, kao i samo uređenje izloga i interijera Borboleta trgovina, bila je čuvena pariška slastičarna Ladurée.

image
Saša Šekoranja udružio se s Borboletom
STANISLAV KOSTIĆ

Tu je ideju renomirani umjetnik Saša Šekoranja i ovoga puta doveo do savršenstva", rekao nam je Stanislav Kostić, kreativni direktor u Borboleti, osvrćući se pritom na činjenicu da unatoč djelomičnom lockdownu i cjelokupnoj situaciji oko pandemije, nisu željeli odustati od ideje da svojim kupcima kao i šetačima daruju čarobne Božićne izloge.

image
Borboleta želi sretan Božić svima
STANISLAV KOSTIĆ

Od omiljenih macarons kolačića (poteklih upravo iz kultne slastičarne Ladurée prije petnaestak godina), preko višeslojnih dekadentnih torti, do malih skulptura rasplesanih balerina mišica, obojenih pudrastim i zlatnim tonovima, zagrebački Borboleta ‘flagship store’ u Gundulićevoj 1 pokazao je jedan od najljepših gradskih izloga.

image
Borboleta leptir kao točka na i
STANISLAV KOSTIĆ

"U Borboleti se trudimo biti originalni i inovativni, te pružiti našim klijentima uvijek nešto lijepo i novo, pa svakodnevno cijeli tim osmišlja i radi na novim kolekcijama kao što je i ova cjelokupna božićna priča", pojašnjava Kostić.

Osim bajkovitih izloga i neodoljivih pakiranja, Borboleta ove sezone uveseljava novom kolekcijom nakita, koja je i ovoga puta ručni rad, proizvedena upravo u Hrvatskoj od plemenitih kovina zlata i srebra te poludragog kamenja na svilenom koncu.

Pogodnost kupnje u Borboleta trgovinama tijekom prosinca je i ove godine specijalna edicija Candy narukvica, koje idu na poklon uz svaku kupnju, a narudžbe na online shopu www.borboleta.co se uz poklon narukvicu i besplatno dostavljaju.

image
Borboleta poklon vrećice
STANISLAV KOSTIĆ
Linker
04. srpanj 2022 01:35