Vogue/Instagram
KAKVA RASKOŠ

Ovakvu je još niste vidjeli: Prvi pogled na spektakularnu vjenčanicu proslavljene tenisačice

Na romantičnoj ceremoniji u New Orleansu pred brojnim celebrity gostima američka tenisačica Serena Williams rekla je ‘da’ osnivaču Reddita Alexisu Ohanianu.

Slavna tenisačica na svoj najveći dan nije nosila samo jednu već dvije vjenčanice! U raskošnoj haljini s potpisom modne kuće Alexander McQueen Serena Williams razmijenila je zavjete sa suprugom, a tijekom tuluma poslije ceremonije presvukla se dva puta. "Odletjela sam u London upoznati Saru Burton i na kraju sam se zaljubila u siluetu balskih haljina, što je potpuno suprotno od onog što sam mislila da ću odabrati za sebe. Svidjela mi se ideja nositi spektakularnu toaletu, a haljina je izgledala nevjerojatno posebno." otkrila je sportašica za američko izdanje magazina Vogue. U haljini bez naramenica, u struku stegnutoj remenom i s raskošnom suknjom, tenisačica je izgledala poput princeze, a čitavom dojmu pridonijeli su i plašt ukrašen perlicama, dugačak veo te nakit XIV Karats vrijedan 3.5 milijuna dolara.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Nakon što su proglašeni supružnicima, tulum je mogao početi, što je za mladenku značilo presvlačenje u nešto udobnije. Odabrala je haljinu talijanske modne kuće Versace ukrašenu perlicama i perjem. Dizajnerica Donatella Versace otkrila je kako je haljina djelo petoro majstora koji su na njoj radili čak 1500 sati.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Moderna vjenčanica imala je suknju koja se mogla skinuti, pa ju je za prvi ples Amerikanka "pretvorila" u mini haljinu. Uskoro se i iz sandala s visokom potpeticom, kako bi sa suprugom i bendom mogla zaplesati na pozornici, preobula u tenisice Nike Cortez bijele boje koje su bile optočene kristalićima.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Linker
19. travanj 2024 07:30