Kralj ležernosti

Outfit u jednom dijelu: Zašto je kombinezon najbolji modni odabir za svaku prigodu

Među novim kolekcijama koje nude pregršt trendovskih komada, posebno su se istaknuli kombinezoni različitih materijala i boja, a sudeći prema trenutnoj ponudi, bit će pravi sezonski hit.

Možemo ih nositi uz cipele na petu, tenisice ili čizme, a za osmišljavanjem potpunog outfita bit će nam dovoljno tek nekoliko trenutaka. Iako su se popularizirali kao radna odjeća, kombinezoni se danas mogu povezati sa svim stilovima, a podnose sve prigode. Osim toga, odličan su odabir za svako godišnje doba, a na modnu scenu najčešće stupaju u proljeće. I ovogodišnja high street ponuda vrvi od modela prigodnih za svaku prigodu, a u nastavku donosimo one koji su nam posebno zapeli za oko.

Klasični traper

Ovaj denim model idealan je primjer multinamjenskog kombinezona: za tren oka imat ćete mogućnosti za brojne kombinacije. Možete ga nositi u casual izdanju za svakodnevne šetnje, a nešto elegantnije cipele i torbica omogućit će vam jednostavan i efektan večernji outfit. Možete ga pronaći u Mangu za 549 kuna.

image

Mango, 549 kuna

PROMO

Jednostavnost lana

Možete ga nositi u proljeće ili ljeto, a pružit će vam osjećaj komfora i ugode. Ovaj laneni kombinezon iz Masimmo Duttija za 1199 kuna poslužit će kao pravi stilski ziher za svakodnevne kombinacije, a komad statement nakita učinit će ga odličnim izborom i za odlazak na posao.

image

Massimo Dutti, 1199 kuna

PROMO

Čitajte i: Sjećate se ručno rađenog uzorka tkanine koji smo zvali šlinga? Konačno se opet vratio u modu!

Zov uzoraka

U Zari smo pronašli model koji progovara u ime proljeća, a odličan je izbor za svaku svečanost, ali i za odlazak na posao. Možete ga kombinirati sa sličnim tonovima, ali i s komadima komplementarnih boja kako biste postigli outfit za pamćenje. Košta 499 kuna.

image

Zara, 499 kuna

PROMO
image
GLORIA
Linker
12. travanj 2024 08:04