Foto: Marija Gašparović
ONE DAY STAND

Odličan hrvatski dizajn koji rješava problem razbacane odjeće

Većina vas se vjerojatno zatekla u situaciji gdje hrpa razbacane odjeće uokolo po kući stvara nered, a i ne izgleda baš najljepše. A sve zato što vam nedostaje taj jedan komad na koji biste mogli odložiti odjeću, koja još nije spremna za pranje. Hrvatski brend Mobiliar osmislio je praktičan jednostavan stalak One day Stand koji rješava upravo taj problem. Evo kako su ga zamislili:

One Day Stand je objekt koji ide u susret nepopravljivoj ljudskoj prirodi, koja stavlja lijenost ispred reda ili estetike. Naša odjeća nošena jedan dan, ostaje neodlučno stajati na dionici između ormara i perilice.

Nedovoljno je čista da bi ponovno našla svoje mjesto u ormaru i nedovoljno prljava da bi stala u red za pranje. Tako se na stolicama, foteljama i daskama za peglanje, počinju javljati pokreti nesvrstane odjeće, dok ih konačno ne slomi naša katarzična odluka za uvođenjem reda u garderobi i životnom prostoru. Ovaj skulpturalno-utilitarni spomenik podignut je u spomen na sve stolice pale pod opterećenjem nesvrstane odjeće.

Jednostavnog oblika, minimalno će zauzeti prostor svojom veličinom, a poslužit će kao praktično odlagalište za odjeću. Više potražite na Facebook stranici Mobiliar.

Linker
26. travanj 2024 14:20