Dior.com
LADY DIOR

Novo doba jedne od najpoželjnijih luksuznih torbi

Jedan od najpopularnijih modnih dodataka je kultna Lady Dior torba - model koji je dobio ime po princezi Diani koja se nije odvajala od njega, a čije je zaštitno lice, već osam godina, francuska glumica Marion Cotillard. Luksuzni komad koji bi svaka trendseterica voljela imati u svojem ormaru sada je predstavljen u novoj verziji, a uz par dodataka jednostavno može postati unikat.

Kao dio cruise kolekcije francuske kuće Dior za 2017. godinu predstavljena je nova verzija Lady Dior torbe, a radi se o prvom modelu luksuznog brenda koji može biti personaliziran. Pomoću bedževa, koje krase različiti motivi, kultni model možete ukrasiti onako kako želite, a slavna oskarovka, odabrala je svoje inicijale i motiv srce te zvijezde. Kožnati model dolazi u deset različitih boja, a cijena je 2500 funti, dok je za dodatke potrebno izdvojiti 25 funti.

Dior.com

Zaštitno lice nove kolekcije ponovno je Diorova muza Marion Cotillard, koja je nove modele predstavila u domu u kojem je Christian Dior odrastao. Kampanja je snimljena u raskošnom vrtu, a ovog je puta iza fotoaparata stao britanski fotograf Craig McDean.

Linker
17. travanj 2024 07:07