JAN IVETA
Must have!

Novi nezaobilazan trend: Ogrlice s poludragim kamenjem prizivaju miris ljeta

Topliji dani odlična su prilika da pokažemo najbolje komade nakita, a ovosezonska ponuda prepuna je odličnih ogrlica.

Serijom vrlo zanimljivog nakita od poludragog kamenja i bisera, Amaranthine nakit nam je prošle godine skrenuo pažnju na ženski gležanj. Jednako tako suptilno i ženstveno, ove godine fokus je na dekolteu, i to u dva dijametralno suprotna pristupa.

Romantičan model Invisible kombinacija je poludragog kamenja i tankih satenskih traka u različitim obradama, pomno odabranih kako bi savršeno komplimentirale kristalima koji su na njih nanizani.

image
JAN IVETA
image
JAN IVETA

Riječ je o poludragom kamenju neobičnih oblika i rezova - veliki fasetirani ametist, citrin u formi suze, akvamarin rezan kao heishi, na tanke ploške, prirodni oblik gorskog kristala u kombinaciji s raznim drugim poludragim kamenjem… Nevidljiva ogrlica uz pomoć kristala stavlja nježan i suptilan akcent na zavodljive obline ženskog vrata i dekoltea, a dizajnerski minimalizam otkriva ne samo oblik, boju i rez kristala već i svaki detalj izrade, svaki čvor i lot.

image
JAN IVETA
image
JAN IVETA

Kao svojevrsni kontrapunkt diskretnoj nježnosti modela Invisible, dolazi nam razigran, nekonvencionalan i luksuzan model ogrlice nazvan Infinite.

Radi se o naoko beskrajnom lancu fasetiranih kristala odvojenih sitnim čvorićima, s upletenim cvjetovima kontrastnih kristala po dužini i na krajevima. Infinite nosite kako god poželite, više puta omotan oko vrata ili duboko u dekolteu, ležerno vezan na grudima ili po strani, u kombinaciji s drugim nakitom ili samostalno, jedino što vas ograničava je vaša mašta i sadržaj vaše kutijice za nakit.

image
JAN IVETA
image
JAN IVETA

Čitajte i: Nova ALDUK kolekcija nešto je posve drugačije: Sirova je, nesavršena, ali neodoljivo životna

Beskrajni lanac afričkog tirkiza, granata ili labradorita, za svaku odjevnu kombinaciju, svaki ten i boju kose, stavlja naglasak baš tamo gdje ga želimo – na vrat, ključnu kost, dekolte - i priziva miris mora i tople ljetne noći.

Bez obzira volite li suptilan i nježan ili razigran i neobičan nakit, Amaranthine će vas osvojiti promišljenim dizajnom i savršenom izvedbom, pažljivo ručno izrađenim detaljima, što je sada već zaštitni znak branda Amaranthine.

Linker
21. lipanj 2022 20:43