zazivaju proljeće

Novi modni hit Lidije Lešić rasprodan u rekordnom roku: ‘Ako bude potrebno, proizvest ću ih još‘

Na glasu kao jedna od Hrvatica s najoriginalnijim odjevnim stilom, Lidija Lešić uživa poigravajući se s modom, bilo privatno, bilo poslovno - kroz svoj popularni brend Slavonika. Kačkane torbice koje je izbacila u limitiranom izdanju rasprodale su se brzinom munje, a dizajnerica nam je otkrila kako već priprema uzbudljive novitete za ljeto.

Magistra prava, influencerica i modna dizajnerica Lidija Lešić izbacuje modni hit za hitom. Nakon kačkanih naušnica pod brendom SLAVONIKA, kojima je osvojila hrvatsku javnost, uspjeh je nastavila nizati ručno rađenim odjevnim komadima i modnim detaljima, a njezine je obožavateljice prošle sezone potpuno oduševila kolekcija ponovno popularnih kragnica u vintage stilu, koje se mogu nositi na veste, haljine, majice i kapute za stvaranje toliko poželjnog retro chic izgleda.

Ususret toplijim danima, poznata Hrvatica na Instagramu se pohvalila najnovijim kreacijama koje ćemo zasigurno uskoro vidjeti u rukama žena na ulicama hrvatskih gradova, a riječ je o praktičnim heklanim torbicama s drvenim ručkama.

Torbe su ručno izrađene, točnije, heklane od stopostotnog pamučnog konca, zaokružene drvenim ručkama fine završne obrade. Kompletno su proizvedena u Hrvatskoj, a mogu se nabaviti u šest boja.

Za sada je riječ o limitiranom izdanju od svega 12 torbi, u neodoljivim pastelnim nijansama, s okruglom ili četvrtastom ručkom.

"Spring Mood Is On! Predstavljam vam nove @mychoice.hr torbe koje toliko volim!! Moje divne @anabacinger, @valdec.s i ja odradile smo zabavno fotkanje na koje smo ponosne. Pratite @mychoice.hr danas i pogledajte koje vas sve boje očekuju! Kolekcija je limitirana! Imamo svega 12 torbi! Požurite! Tko prvi, njegovo!", poručila je influencerica fanovima uz fotografiju na kojoj pozira s dvije ceker-torbice, u lila i žutoj boji.

U vrijeme kad smo stupili u kontakt s Lidijom - sve su torbice već bile rasprodane!

"Svih 12 torbi već sam rasprodala", otkrila nam je simpatična dizajnerica, "a ako bude potrebe za izradom novih komada, svakako ću nastaviti njihovu proizvodnju, odnosno - heklanje. Volim osluškivati želje i potrebe svojih klijenata i izaći im u susret".

Premda su torbice u rekordnom roku "odletjele" iz ponude, Lidija je jednu ostavila za sebe.

"Sebi sam ostavila maslinastozelenu torbu s pravokutnom ručkom, a inače mi se jako sviđa i kad se dvije torbice nose u kombinaciji, na primjer žuta i lila", otkrila je za portal Gloria.hr

Otkrila nam je i da će za proljeće izbaciti još nekoliko "sitnica", poput ukrasa za kosu, no njezin je fokus usmjeren na ljetnu kampanju, koja će uskoro krenuti sa snimanjem.

Na pitanje radi li se o kolekciji odjevnih komada, Lidija nam je misteriozno odgovorila: "Za sada je sve još 'top secret' pa ne želim odavati detalje, no za ljeto pripremam uzbudljive novitete. Vidjet ćete!".

Linker
19. travanj 2024 02:37