Getty Images for Roc Nation
SKUPOCJENI NAKIT

Novi dizajnerski izlet pjevačice: Rihanna i Chopard kreirali liniju čistog luksuza

Nakon vrlo uspješnih ready-to-wear linija Fenty x Puma, kolekcija cipela u suradnji s dizajnerom Manolo Blahnikom, sunčanih naočala s kućom Dior, pa čak i čarapa s brendom Stance, barbadoška pjevačica još jednom pokazuje da, što se dizajna tiče, za nju granica nema.

Iako je poprilično okupirana ulogom u filmu "Oceanovih 8", u kojem glumi uz bok najvećih holivudskih zvijezda kao što su Cate Blanchett, Sandra Bullock i Sarah Paulson, 29-godišnja pjevačica Rihanna je pronašla vrijeme za dizajniranje nakita. Ovog puta udružila je snage sa švicarskom draguljarnicom Chopard, a liniju luksuznog nakita predstavit će u svibnju na Filmskom festivalu u Cannesu. Kolekcija "Rihanna Loves Chopard" inspirirana je barbadoškim vrtovima i karnevalom, a u njoj se nalazi devet različitih dizajna koje je osmislila u suradnji s Caroline Scheufele, kreativnom direktoricom kuće Chopard. Radi se o limitiranoj liniji sa samo 2000 komada od svakog dizajna, a cijene se kreću od 1460 dolara za prsten preko 11140 dolara za ogrlicu te "cijene na upit" za dijamantni sat, u prijevodu vrlo skupi modni dodatak. Rihanna je jedan od dizajna potajno predstavila na crvenom tepihu dodjele nagrada Grammy – prekrasne naušnice s cvjetnim motivom.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12:  Recording artist Rihanna attends The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Joe Scarnici/Getty Images for FIJI Water)
Getty Images for FIJI Water

- Rihanna i ja smo blisko surađivale na kolekciji i u njoj se može osjetiti njezina nezaustavljiva energija, velika kreativnost i smisao za dizajn. S njezinim jedinstvenim stilom, ona redefinira kako nosimo nakit – izjavila je Scheufele, a nove komade sigurno ćemo ponovno vidjeti na barbadoškoj pjevačici kada će na Filmskom festivalu u Cannesu predstavljati film "Valerian i grad tisuću planeta" u kojem ima manju ulogu.

Linker
25. travanj 2024 18:42