John Pavlish
Njima je lako reći 'da'

Nove vjenčanice Ivana Alduka osvajaju na prvi pogled

Raskošne, sanjive i uljepšane neočekivanim detaljima - ove haljine u mislima nas vode na vjenčanje iz snova...

Tražite li vjenčanicu koja će u isto vrijeme biti romantična i originalna, svakako zavirite u novu ponudu hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

John Pavlish

Fotografije koje neodoljivo podsjećaju na akvarele izvrsno dočaravaju pročišćenu i modernu, ženstvenu notu Alduk vjenčanica u koje se buduće mladenke zaljubljuju već sezonama.

John Pavlish

John Pavlish

Upravo na Dan žena, u spomen na štrajk i borbu radnica za bolje uvjete rada u tekstilnoj industriji u New Yorku, poznati modni dizajner Ivan Alduk predstavlja svoj novi lookbook vjenčanica koje na najljepši način slave upravo ženu, svu njenu ljepotu i snagu.

John Pavlish

Nakon što je početkom veljače prikazao bridal kampanju u kojoj su glavne zvijezde bili veliki plišani medo i model azijskog podrijetla, renomirani dizajner sada otkriva pripadajući lookbook snažne, romantične i pomalo mistične, nocturno atmosfere.

John Pavlish

"Bridal liniju sam pokrenuo sada već davne 2013. godine, ali temelj rada i postulat od kojeg ne odstupam je i dalje isti - ženstvenost, kvaliteta kreativnog razmišljanja u dizajnu te najbolje tkanine kao temelj udobnosti uz minucioznu izradu prema mjerama klijentica uz nekoliko proba kako bi sve bilo savršeno", objašnjava Ivan.

John Pavlish

Slikarska podloga ima izuzetno važnu ulogu u slikanju, a vođen tom idejom dizajner je sam oslikao velika platna za kulisu novog bridal lookbooka u noćne, plavo-crne tonove s elementima cvijeća i ptica. Dokaz je to koliko se pazilo na svakom detalju, ne samo u dizajnu i izradi novih vjenčanica već i u samoj prezentaciji po čemu je ovaj hrvatski modni brend poznat.

John Pavlish

Cijene vjenčanica kreću se od 7.000 do 9.500 kuna, a individualni pristup svakoj klijentici omogućava i personalizaciju detalja na odabranom modelu vjenčanice, poručuju glasnogovornici brenda.

John Pavlish

Linker
30. lipanj 2022 01:51