Dašak elegancije

Nove kolekcije domaćeg brenda svakoj će ženi izmamiti osmijeh na lice

Ako već sad razmišljate što biste mogli pokloniti najdražim osobama za blagdane, dobar komad nakita je uvijek odličan izbor.

Borboleta je i ove jeseni pripremila nešto posebno - čarobnu limitiranu kolekciju prepoznatljivog zaštitnog znaka Borboleta nakita, leptira, na lančiću i narukvicama, koji su ručno rađeni od poludragog kamenja i srebra, pozlaćeni roza i žutim zlatom.

image
Borboleta leptiri napravljeni su od poludragog kamenja i srebra, pozlaćeni roza ili žutim zlatom.
STANISLAV KOSTIć

Ova edicija nosi naziv ‘Lueur’, koja nas, kako i sama riječ kaže, obasjava svjetlošću i svaki kamenčić, utkan u srebrni fasung leptira, ima posebno značenje.

Limitirane edicije leptira izlazit će jednom godišnje i svaki puta će biti posebniji i drugačiji od ostatka kolekcije. Također će se nalaziti u prodaji samo godinu dana i to do izlaska sljedeće limitirane linije.

Osim neodoljive ‘Lueur’ kolekcije, iz Borboleta radionice stiže i nova Božićna kolekcija nakita, koja osvaja na prvu. Već svima dobro poznate Borboleta narukvice na svilenom koncu s novim motivima i omiljenim logo leptirićima, kao i ‘cuff’ naušnice, te novi modeli prstenja i lančića, oduševiti će svakog estetu.

image
Lueur edicija bit će dostupna samo godinu dana.
STANISLAV KOSTIć

Svoje primjerke možete nabaviti u mnogobrojnim Borboleta trgovinama diljem zemlje ili putem online trgovine www.borboleta.co jer Borboletina misao vodilja je da su upravo sretne žene i djevojke one koje su i najljepše. A Borboleta će zasigurno uvijek izmamiti osmjeh na lice!

Čitajte i:

KAKAV NAKIT BIRATI: Donosimo mini vodič uz kojeg ćete biti nepogrešivi čak i prilikom online kupnje

Moćni nakit hrvatskog dizajna! Nekonvencionalno srebro za modne individualke

Wood U: Nakit za žene koje biraju radost, izrađuje ga dizajnerica koja se ne boji riskirati

Linker
12. travanj 2024 19:32