/ Parsec Design Studio
TREETHER

Novčanik u potpunosti izrađen od drva - zašto ne?

Sve ljubitelje visokokvalitetnih prirodnih materijala zanimat će ovaj dizajnerski novčanik koji potpisuje mali studio Parsec Design Studio. Treether je jedinstveni modni detalj koji svoju originalnost duguje zanimljivom materijalu od kojeg je izrađen.

Nastao je kombiniranjem dvaju kvalitetnih materijala; prirodnog drva i prirodne kože, a naziv Treether je zapravo kombinacija engleskih riječi drvo (eng. tree) i koža (eng. leather). Ovaj zanimljiv dizajnerski spoj predstavlja simbiozu prirodnog drva i izdržljive kože dok je rezultat elegantan modni dodatak koji stoji ženama i muškarcima. Novčanik ne poznajte trendove niti ima rok isteka, već je bezvremeski dodatak za prave ‘modne šmekere’.

Kolekcija se sastoji od manjih držača kartica i većih novčanika, a svaki je komad jedinstven dok je iznutra u potpunosti izrađen od drva. I nema potrebe da posumnjate u dugotrajnost i izdržljivost ‘drvenog novčanik’ jer drvo je bezvremski materijal kada se održava pravilno. Osim drvenog dijela, novčanici su porubljeni najfinijom talijanskom kožom čija se boja dobiva potamnjivanjem zahvaljujući biljni ekstraktima što ovaj materijal čini potpuno prirodnim. U nastavku vam donosimo mali video o nastanku ovih jedinstvenih proizvoda koje možete podržati i u sklopu KickStarter kampanje kojom se prikuplja novac za završetak projekta.

Linker
18. travanj 2024 11:17