Foto: PR
YAMAMAY KOLEKCIJA

Nova kolekcija kupaćih kostima

Jarke boje, glitter teksture i resice dobitna su kombinacija za trendi ljeto. Cvijeće, tropski i etno motivi te boho detalji ključni su elementi ovogodišnje Yamamay linije kupaćih kostima.

Najljepše artikle nove kolekcije predstavile su Rocky Barnes, Lorena Rae i Dayane Mello na egzotičnim Maldivima čije su rajske plaže savršeno utjelovile ljetni duh kolekcije.

Fluorescentne boje i predimenzionirani geometrijski print elementi, cvjetni, tropski i etno motivi, te dvotonalni uzorci savršeno se uklapaju na bikini, bandeau i trikini krojeve Yamamay kolekcije, dok su mix & match komadi idealni za žene koje znaju što žele i ne boje se to iskombinirati – kupaći kostimi s dva lica postat će omiljeni ljetni modni dodatak svake praktične trendseterice.

Za romatičarke tu su boho kostimi s pletenim i izvezenim detaljima, klasičarke će odabrati eleganciju crno-bijelih uzoraka, a partijanerice glitter bikinije. Kolekcija je u cijelosti proizvedena u Brazilu, a kampanju snimljenu na Maldivima možete pogledati u našoj galeriji !

Linker
19. travanj 2024 16:02