Granice ne postoje

Nova kolekcija domaćeg brenda idealna je za hladnije dane i žene neopterećene pravilima odijevanja

Senzualnost, snaga i moć ženske figure koja se s lakoćom poigrava elementima ženske i muške mode od početaka je bila odlika modnog dua Les Émaux, a sada su prvom limitiranom capsule kolekcijom za jesen i zimu samo pojačali taj dojam.

Modni dizajneri Nino Sablić i Kristijan Žakić, koji stoje iza brenda Les Émaux, modu shvaćaju vrlo ozbiljno. Les Émaux žena je provokativna, seksi i dominantna i ne boji se prigrliti masculine formu odjeću u svoju garderobu. Baš takva je nova kolekcija brenda, koja je formom i krojevima nastavak njihova dosadašnjeg rada.

image
Les Émaux jesen/zima 2020.
ZVONIMIR FERINA

Naglasak je na strogim ramenima koja cijeloj kolekciji daju snažniji, seksi dojam. Kroz košulje, fantastične strukturirane blejzere i moćne kapute, Les Émaux snaga utkana je u svaku nit i šav capsule kolekcije.

Statement komad kolekcije svakako su blejzeri, smjelo skrojeni da naglašavaju ramena, sužavaju struk i ostavljaju dojam mitske skulpture. Patchwork elementi blejzera s duplim fazonama kreiraju komad koji postaje neizostavan element ženske garderobe.

image
Les Émaux jesen/zima 2020.
ZVONIMIR FERINA

Modna ikona koja to ne želi biti

Neutralne jesenje boje poput smeđe i bež izmjenjuju se s kariranim uzorkom, dok im se kao suprotnost javljaju pozlaćeni detalji kroz gumbe i sjajno remenje u stilu 80-ih. Kroz draping, manipulaciju nabora košulja i haljina postiže se voluminoznost i transformacija materijala u trodimenzionalnu formu.

image
Les Émaux jesen/zima 2020.
ZVONIMIR FERINA

Uvijek u fokusu, koncentrirana i snažna Les Émaux ženska figura postaje sinonim prave modne ikone koja to ne želi biti. Ona nosi odjeću, nije povedena trendovima i odabire ono što joj se sviđa. Unatoč strogoj formi kaputa i blejzera, visokih predimenzioniranih hlača i drapiranih haljina i košulja, ona nosi svoju senzualnost.

image
Les Émaux jesen/zima 2020.
ZVONIMIR FERINA
image
Les Émaux jesen/zima 2020.
ZVONIMIR FERINA

Provokativnim rasporkom dužine cijele haljine, otvorom na leđima ili nonšalantno razdrljenom košuljom ona kroji svoj modni diskurs, neopterećen pravilima odijevanja i podjele na muško žensku modu.

Linker
23. travanj 2024 14:44