SANJA KULUŠIĆ
sani design

Nova kolekcija domaće dizajnerice umiruje kaotičan svijet oko nas: Njezini elegantni krojevi odgovaraju svim siluetama

Hrvatska moda itekako živi, a dokaz tome je i dalmatinski brend Sani Design, čija je radionica smještena u samom srcu lijepog Šibenika.

Temperamenta modna kreatorica - Đina Grbin, svojom novom kolekcijom samo nastavlja uspješan niz. Kao i uvijek, najjači aduti ovog modnog brenda su odabir kvalitetnih, prirodnih materijala, autentičnost i krojevi koji prkose zubu vremena.

Monokromatska kolekcija, u kojoj dominira crna, predstavlja ravnotežu i harmoniju, odnosno za cilj ima umiriti šaren, prpošan i nerijetko kaotičan svijet oko nas. Svaka žena, bez obzira na dob ili konstituciju tijela, osjećat će se posebno u elegantnim krojevima, koji laskaju svim siluetama.

image

Sani Design nova kolekcija

SANJA KULUŠIĆ

"Volim stvarati vječne komade. One za kojima ćete uvijek rado posegnuti kada otvorite svoj ormar. Često me pitaju zašto toliko volim i koristim crnu. Smatram da je svijet, pogotovo u zadnje vrijeme vrlo kaotičan, a ja ga svojim komadima želim smiriti, učiniti ga elegantnijim. Oduvijek sam voljela sve bezvremensko, to mi je često nit vodilja kojoj se rado vraćam", kaže Đina.

Ponešto za svakog

Šarmantne haljine spoj su lijepog i funkcionalnog te će svakako plijeniti pažnju. Tako će za oko lako zapasti dekonstruirana, atraktivna, crna haljina pod nazivom Valentina. Otvorena ramena asociraju na ženstvenost, a neobičan kroj mami poglede i komplimente.

image

Sani Design nova kolekcija

SANJA KULUŠIĆ

Čitajte i: KLISAB dvojac donosi izuzetnu zimsku kolekciju: Posvećena je komadu bez kojeg ne možemo jer lako nadopunjuje jednostavne outfite

Model Dora, također otvorenih ramena i u crnoj boji, ističe se crnim i bijelim trakama s rinčicama koje padaju na bočnim stranama haljine, a dolazi s kraćim ili dužim rukavima. Mali odmak od crne boje predstavlja model Rosemarie, haljina izrađena od 100 posto pamuka koja dolazi u crnoj boji, ali i živopisnoj boji fuksije.

image

Sani Design nova kolekcija

SANJA KULUŠIĆ

Osim haljina, nemoguće je ne primijetiti razigranu, atraktivnu i pomalo dramatičnu košulju pod nazivom Rose. Bogati volani čine ovu košulju statement komadom, može se nositi poluotvorenih leđa ili u zatvorenoj varijanti, a dolazi u veličinama od XS do XXL.

image

Sani Design nova kolekcija

SANJA KULUŠIĆ

Jedan od najzanimljivijih i najupečatljivijih komada svakako je i kaput Vita – David. Razigran, urban, moderan i pomalo ekscentričan prepoznatljiv je po printu antičkih statua zbog kojih će ovaj kaput skretati pozornost.

Jedinstven pristup modi, oko za upečatljive detalje, dekonstruirani krojevi i prirodni materijali recept su kojim se tim Sani Design vodi, a u njihovim komadima, uživat će mnoge generacije modnih entuzijastica.

image

Sani Design nova kolekcija

SANJA KULUŠIĆ

Novu kolekciju, osim u Šibeniku, možete pogledati i putem službene web stranice.

image

Sani Design nova kolekcija

SANJA KULUŠIĆ
Linker
12. svibanj 2022 09:41