neodoljiva

Nova kolekcija Christiana Louboutina sve je što možete poželjeti za vaš dan iz snova!

Ako ćete uskoro stati pred oltar, a još niste našli idealne cipele, bacite oko na najnoviju kolekciju luksuznog brenda obuće poznatog po crvenim potplatima.

Proljeće je tu, što znači da ćemo u narednih nekoliko mjeseci često čuti svadbena zvona. Dok neke mladenke puno prije samog vjenčanja izaberu idealnu vjenčanicu i cipele, neke to čuvaju za kraj priprema. Bez obzira u kojoj ste kategoriji, veselit će vas vijest da je poznati brend neodoljivih cipela s crvenim potplatom predstavio novu kolekciju u kojoj ima zaista predivnih modela.

Christian Louboutin wedding capsule kolekcija sve je ono što možete poželjeti za vaš najvažniji dan. Osim klasičnih štikli, koje su ukrašene sjajnim kamenčićima i mašnama od tila, u kolekciji se mogu naći i ravne sandale s remenčićima, balerinke koje su idealne za one mladenke kojima je najvažnija udobnost, ali se ne žele odreći elegantne estetike.

Posebno su fora tenisice ukrašene čipkom ili cirkonima koje će odlično izgledati u spoju s bijelim odijelom. Kolekcija sadrži i nude modele za one mladenke koje ne žele nositi bijelo na dan vjenčanja.

image

Louboutin kolekcija za mladenke, mladoženje i goste.

LOUBOUTIN PRESS

Čitajte i: Koju odabrati za najvažniji dan? Pronađite idealnu vjenčanicu za svoj tip građe

Ni mladoženje neće biti zakinuti za izbor vjenčane obuće. Ako vaš izabranik voli klasiku, može birati između mnogo različitih modela elegantnih muških cipela - onih s mat iili sjajnim završetkom ili pak od brušene kože.

Ako se pak ne skida iz tenisica, ne mora ih se odreći ni za vjenčanje jer Louboutinova kolekcija skriva predivne bijele tenisice koje će u kombinaciji s nekim fora odijelom djelovati vrlo šik i moderno.

image

Mladoženje mogu birati između elegantnih cipela i šik tenisica.

LOUBOUTIN PRESS

Svi modeli imaju prepoznatljiv crveni potplat, a gornji uložak je baby plave boje kako bi na vaš dan imali "nešto plavo" kako nalaže simpatičan običaj.

Poznati dizajner nije zanemario ni goste na vjenčanju za koje je osmislio posebnu kolekciju u kojoj svatko može naći nešto za sebe - od modela s uzorkom cvijeća, sandala od satena do tenisica s uzorcima.

Što se tiče cijena, one se kreću od oko 6000 kuna za sandale na petu, preko 6700 kuna za balerinke optočene sjajnim kamenčićima, do tenisica od oko 4500 kuna. Cijelu kolekciju možete nabaviti na službenoj stranici brenda Louboutin.

Linker
19. travanj 2024 19:06