Nova kolekcija bezvremenskog nakita francuskog brenda HAGA

Pročitajte cijeli članak:

Francuski brend HAGA simbol je bezvremenske elegancije kojeg prepoznaju ljubiteljice diskretnog i decentnog nakita. Onog kojeg zapravo možete nositi u svim prilikama.

Nova kolekcija ručno rađenog nakita stigla je direktno iz Pariza u zagrebački studio hrvatske dizajnerice Ane Tevšić, –Love, Ana smještenog na adresi Dežmanov prolaz 4. Kolekcija se sastoji od prstena, naušnica i ogrlica od matiranog zlata s dragim i poludragim kamenjem u kojem će moći uživati i ljubiteljice nakita iz Zagreba. Nova kolekcija stilski je nastavak na prethodnu estetiku brenda; minimalistično i jednako decentno. Osim poznatih komada, poput King’s Favorite ili Bath of the Marquise, ljubiteljice ovakvog nakita sada mogu pronaći više prstena s kamenjem poput Rubin, Serenade, Ready for the Ball ili Mini. Noviteti su svakako i Chain prsteni u tri kombinacije koje su trendseterice već prepoznale kao nove “must have” komade.

Osim prstena, trenutno su u ponudi i kolekcija Day Dream koja uključuje narukvicu, ogrlicu i prsten te Dragonfly i Lucky Me naušnice.

HAGA nakit moguće je naručiti putem weba www.loveanadesign.com ili u –Love, Ana studiju u Dežmanovom prolazu 4.

Cijelu kolekciju pogledajte u fotogaleriji!

Linker
20. travanj 2024 11:47