Lucid Dreams

Nova kampanja koja je zapalila društvene mreže: Inspirirana je snovima, a zaštitno lice je regionalna glazbena zvijezda

Ova jesen bit će raskošna i nimalo minimalistička, već naprotiv - prepuna zanimljivih uzoraka i printeva. Osim toga, u igru se vraćaju i široki krojevi.

Uronite u svijet lucidnih snova kroz novu reklamnu kampanju Fashion&Friends, koja briše granice između stvarnog svijeta i imaginacije. Inspirirana snovima, kao najčišćim oblikom kreativnosti, kampanja pod nazivom "Lucid Dreams" simbolizira uporište potpune slobode, izvan svih stereotipa i pravila.

Upravo takva, autentična, različita i svoja je regionalna glazbena zvijezda Senidah, zaštitno lice Fashion&Friends za ovu sezonu, koja se godinama hrabro poigrava različitim glazbenim stilovima i s podjednakom lakoćom koketira s modnim trendovima.

Čitajte i: Aktualno i svevremenski: Pronađite svoje favorite u KLISAB unikatnoj jesenskoj kolekciji

image
Fashion&Friends Lucid Dreams
PROMO

Ultimativna ikona stila plijeni pažnju u eklektičnom miksu Fashion&Friends brendova, a njena moć transformacije ohrabruje na poigravanje s vlastitim stilom, baš kao i sa životom, oblikovanje na način na koji sami želite.

Pored Senidah, u kampanji se pojavljuje i poznati model Sandy Bogovac, koji već sezonama dominira svjetskim modnim pistama u kreacijama brendova poput Dolce&Gabbana, Armani i Moncler.

image
Fashion & Friends
Promo

"Lucid Dreams" najavljuje raskošnu jesen u zagasitim nijansama, prepunu printova i živopisnih uzoraka. Široki krojevi vraćaju se u igru, pa su tako u novoj sezoni u prvom planu oversized modeli jakni, "broj veći" boyfriends denim i ležerni topovi. U fokusu su i modni dodaci, poput torbica zanimljivih tekstura i predimenzioniranog nakita.

Čitajte i: Raskošne haljina u ‘madmaxovskoj‘ scenografiji: Ivan Alduk nas novom kolekcijom uvodi u modnu jesen sa stilom

image
Fashion&Friends Lucid Dreams
PROMO

Uz kampanjske fotografije, Fashion&Friends predstavio je i seriju kratkih fashion videa koji dočaravaju sanjivu, nadrealnu atmosferu. Dok se sunce ne pojavi, san je stvaran.

Linker
19. travanj 2024 08:45