H&M
Online shopping

Nova H&M kolekcija kao stvorena je za proljeće i ljeto: Ove komade jedva čekamo svugdje furati

Iako trenutno ne možemo uživati u shoppingu u fizičkim trgovinama, nitko nam ne brani da si neki zgodni komad naručimo s web shopova ako nas to veseli.

Jedan od najpopularnijih high street brendova svako malo nas iznenadi novom Conscious Exclusive kolekcijom koja uključuje inovativne odjevne predmete izrađene od recikliranih materijala. Kolekcija je inspirirana glamuroznim putovanjem vlakom Le Train Bleu koji je 1920-tih spajao grad Calais s Francuskom rivijerom.

H&M

Kao i u ranijim kolekcijama, fokus i u ovoj je na inovativnim materijalima, ekološki prihvatljivijoj izradi i filozofiji dizajna koja obećava trajnost.

H&M

Što se tiče boja, prevladavaju neutralne nijanse poput bež, bijele, prljavo-bijele, ali i boho uzorci, klasična crna, prugice, volani i vintage štih.

H&M

Među komadima najviše su zastupljene haljine potom suknje, tunike, bluze, poneki sako i kupaći kostim, elegantne hlače, i nekoliko upečatljivih komada nakita. Iako ih trenutno ne možemo isprobati uživo, još uvijek ih možemo nabaviti online na H&M web shopu.

Najbolji komadi koje smo izabrali nalaze se u galeriji!

Linker
14. travanj 2024 11:10